OnderhoudNL Jong Management

OnderhoudNL Jong Management

Jong Management

Jong Management

Jong Management (JM) ondersteunt (aankomende) jonge ondernemers bij het dagelijks ondernemerschap in de schilders-, onderhouds-, metaalconserverings- en glasbranche.

OnderhoudNL Jong Management LEF-sessies

Jong Management bestaat uit ongeveer 400 leden, waaronder ondernemers, directieleden, bedrijfsleiders en managers tot en met 40 jaar. Het doel is om jonge ondernemers nog beter te maken en daarmee ook de branche te versterken. Daarvoor richten we ons op het overbrengen van kennis en vaardigheden. Hoe doen we dat?

LEF-sessies

LEF-sessies draaien om ondernemerszaken: bedrijfskennis- en ervaring uitwisselen met andere jonge collega-ondernemers, gezellig tijdens een borrel of een etentje. Bespreek in een kleine groep met elkaar wat er anders of beter kan. Tijdens de LEF-sessies gaat het bijvoorbeeld over hoe om te gaan met RGS-samenwerkingen, prijsuitvragen, ziekteverzuim, veranderingen in de arbeidsmarkt en het uitwisselen van innovaties.

JM Masterclass

In de Masterclass Jong Management krijg je in 4 bijeenkomsten actuele inzichten in je marktbenadering en interne bedrijfsvoering op het gebied van Strategie, Communicatie, Personeel en Financïen. Parallel aan de colleges werk je een praktijkopdracht uit, zodat de opgedane kennis direct vertaald wordt naar je dagelijkse bedrijfsvoering.

Meer informatie JM Masterclass directie/ondernemer
Meer informatie JM Masterclass Middenkader

Reviews JM MasterclassMarianne Kortenbout_800x450

Marianne Kortenbout

Schilders en Garantie
0182 - 556 127 | Stuur mij een e-mail

Volg JM op LinkedIn:

Bestuur Jong Management

  • Bertus Sanders (voorzitter), Sanders Emmen
  • Bob Lenferink, Lenferink Heino
  • Jan Noom, Schildersbedrijf Noom B.V.
  • Marith Bloem, Hendriks SGR

Bob Lenferink over JM

LEF-sessies voor jonge ondernemers

De eerste LEF-sessie in 2019

Dit zijn sessies waar de leden van dit platform bedrijfskennis en -ervaring kunnen uitwisselen met andere jonge collega-ondernemers.

Lees het artikel in OnderhoudNL Magazine

Word nu een jaar lang gratis lid!

Profiteer van onze kennismakingsaanbieding

Wij geven u nu een jaar lang gratis én vrijblijvend het OnderhoudNL proeflidmaatschap!

U betaalt gedurende een jaar na aanmelding geen contributie en bedrijfstakheffing. Het lidmaatschap stopt automatisch na een jaar. U wordt tijdens uw proeflidmaatschap door ons benaderd met informatie over verlenging.

Meld u nu aan!

OnderhoudNL Partners