Mijn loopbaan in vastgoedonderhoud

Kennis_1024x350

Mijn loopbaan in vastgoedonderhoud

Online tool om loopbaanpad uit te stippelen

Leerplatform 'Mijn Vak Mijn Ontwikkeling'

Het platform mijnloopbaaninvastgoedonderhoud.nl kunt u zien als een soort 'spoorboekje' met daarin alle opleidingen en trainingen die u en uw medewerkers kunnen volgen om zich te ontwikkelen in het vak. Of om te helpen door te groeien naar een andere functie binnen onze bedrijfstak. U kunt het als directeur/eigenaar gebruiken als u met een medewerker in gesprek gaat over zijn of haar loopbaan. De HR-professional in uw bedrijf kan het toepassen tijdens de jaarlijkse gesprekken en uiteraard kan ook uw medewerker er zelf gebruik van maken.

SUSAG_100x100.jpgDit project is mogelijk gemaakt door MDIEU-subsidie.
spoorboekje mijnloopbaaninvastgoedonderhoud_1024x350
spoorboekje mijnloopbaaninvastgoedonderhoud_1024x350

Plan regelmatig een gesprek in

Gebruik het spoorboekje wanneer u met een medewerker het gesprek aangaat over waar u als ondernemer met uw bedrijf heen wilt en hoe de professionalisering van medewerkers daarbij helpt. Zo'n gesprek is essentieel om medewerkers bewust te maken van hun loopbaanontwikkeling. Plan dus regelmatig een functioneringsgesprek of gesprek over de ontwikkeling van de loopbaan van uw medewerkers in.

Ontwikkelingsmogelijkheden

Het spoorboekje geeft in slechts enkele muisklikken inzicht in de ontwikkelingsmogelijkheden. Aan de hand van één centrale vraag verschijnt een helder overzicht van opties voor trainingen. Zo is de vraag voor directeuren/eigenaren: 'Wat is uw doel of ambitie met betrekking tot loopbaanontwikkeling in uw bedrijf?' Antwoorden kunnen dan zijn: 'Ik wil mijn medewerkers beter leiding leren geven' of 'Ik wil mijn  medewerkers vaktechnisch beter laten werken'. Bij elk doel verschijnt vervolgens een overzicht van mogelijke trainingen en e-learnings. 

Het spoorboekje is met MDIEU-subsidie ontwikkeld door Susag in samenwerking met OnderhoudNL en LBV en beschikbaar voor iedereen die werkt onder de cao SAVG

aad

Schildersvakopleiding OnderhoudNL

Leerbedrijf worden?

Bent u erkend leerbedrijf en heeft u een opleidingsplaats? Sluit u als leerbedrijf aan bij OnderhoudNL Schildersvakopleiding.

Nu aanmelden

Uitgelicht

Uitgelicht Mijnvakmijnontwikkeling_1024x606

Ontdek meer dan 300 e-learnings

Het nieuwe leerplatform Mijnvakmijnontwikkeling is live! Dit online platform biedt ongekende mogelijkheden om kennis op te doen. Met de gratis e-learnings, ofwel digitale trainingen, blijven uw medewerkers arbeidsfit. We voegen steeds nieuwe trainingen en toolboxen toe die speciaal voor de bedrijfstak zijn gemaakt. Denk aan 'Alles op rolletjes' over veilig werken met rolsteigers en 'Functioneren en beoordelen' zowel voor leidinggegevenden als medewerkers.

U leest het in OnderhoudNL Magazine

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt