Leermeester worden

mitchell begeleid door leermeester Rob - OnderhoudNL

Waarom leermeester worden?

Maak het verschil

Leermeester worden

Binnen een erkend leerbedrijf wordt de leerling op de werkvloer begeleid door een leermeester die de eisen van de opleiding kent. U brengt als leermeester niet alleen kennis en ervaring over, maar ook vaktrots en enthousiasme. U moet van mensen houden en om kunnen gaan met de jongeren van deze tijd. U bent aanspreekpunt en rolmodel: soms een vader, soms een grote zus of een vriend.

Leermeester_leerling_1024x606
Leermeester_leerling_1024x606

Leermeester worden

Heeft u al enige tijd ervaring in onze bedrijfstak en vindt u het leuk om uw vakkennis over te brengen op de jongere generatie? Dan is leermeester worden misschien wel iets voor u. U begeleidt en instrueert de leerling bij zijn of haar dagelijkse vaardigheden zoals glaszetten, schilderen en behangen. Gaandeweg het opleidingstraject ontwikkelt een leermeester zich van ‘regelaar en manager’ tot ‘coach en adviseur’ die de leerling steeds meer loslaat.
Volg de training voor leermeesters

 

Leermeesters begeleiden

Leermeesters lopen soms tegen allerlei zaken aan die hen beperken in hun rol als begeleider en coach. Dat kunnen dingen zijn binnen het leerbedrijf zelf, maar ook ruis op de lijn met de Schildersvakopleiding, de school enzovoorts. OnderhoudNL Opleidingen zet de leermeester de komende jaren centraal en ondersteunt hen met een breed pakket aan activiteiten, trainingen, workshops. 
Meer informatie over het begeleiden van leermeesters

 

Downloads voor de leermeester

Naast ons brede pakket aan activiteiten, trainingen en workshops, gaan we ook instructiekaarten, leermeestermappen en andere hulpmiddelen ontwikkelen en aanbieden. Ook plaatsen we regelmatig korte en krachtige stukjes van Maarten Brand, de auteur van ‘Het Grote Stageboek voor Werkgevers’. Deze artikeltjes zitten vol goede tips & tricks voor leermeesters.
Naar de downloads voor de leermeester

 

Beste Leerbedrijf - Beste Leermeester

Elk jaar organiseert OnderhoudNL Opleidingen de verkiezing 'Beste leerbedrijf en leermeester'. Met de verkiezing bedanken we de bedrijven en medewerkers voor hun inzet om jongeren op te leiden en te begeleiden. En we proberen zo de kwaliteit van het opleiden op hoog niveau te houden.
Meer informatie over de verkiezing

 

Mark Hulsen_800x450

Mark Hulsen

Schilders, Garantie, Opleidingen
0182 - 556 129 | Stuur mij een e-mail

aad

Aad Buller

Onderwijs
0182 - 556 136 | Stuur mij een e-mail

Schildersvakopleiding OnderhoudNL

Leerbedrijf worden?

Bent u erkend leerbedrijf en heeft u een opleidingsplaats? Sluit u als leerbedrijf aan bij OnderhoudNL Schildersvakopleiding.

Nu aanmelden

De leermeester centraal met nieuwe trainingen

leermeester centraal-leerling_1024x606
Naar OnderhoudNL Magazine

Nieuws

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!