Alles voor de leermeester

mitchell begeleid door leermeester Rob - OnderhoudNL

De leermeester is het eerste aanspreekpunt

Maak het verschil

Leermeester worden

Binnen een erkend leerbedrijf wordt de leerling op de werkvloer begeleid door een leermeester die de eisen van de opleiding kent. U brengt als leermeester niet alleen kennis en ervaring over, maar ook vaktrots en enthousiasme. U moet van mensen houden en om kunnen gaan met de jongeren van deze tijd. U bent aanspreekpunt en rolmodel: soms een vader, soms een grote zus of een vriend.

Trainingen voor de leermeester in schildersvak - O


Verbeter uw vaardigheden als leermeester

Heeft u al enige tijd ervaring als leermeester of wil u graag leermeester worden? Volg dan één van onze trainingen. Gaandeweg het opleidingstraject ontwikkelt een leermeester zich van ‘regelaar en manager’ tot ‘coach en adviseur’ die de leerling steeds meer loslaat. Hoe u dat doet, leert u in onze trainingen.
Volg de leermeestertraining

Volg de training om een leerMASTER te worden

 

 

 
Downloads voor de leermeester

Naast ons brede pakket aan activiteiten, trainingen en workshops, gaan we ook instructiekaarten, leermeestermappen en andere hulpmiddelen ontwikkelen en aanbieden. Ook plaatsen we regelmatig korte en krachtige stukjes van Maarten Brand, de auteur van ‘Het Grote Stageboek voor Werkgevers’. Deze artikeltjes zitten vol goede tips & tricks voor leermeesters.
Naar de downloads voor de leermeester

 

Beste Leerbedrijf - Beste Leermeester

Elk jaar organiseert OnderhoudNL Opleidingen de verkiezing 'Beste leerbedrijf en leermeester'. Met de verkiezing bedanken we de bedrijven en medewerkers voor hun inzet om jongeren op te leiden en te begeleiden. En we proberen zo de kwaliteit van het opleiden op hoog niveau te houden.
Meer informatie over de verkiezing

 

Blogs over opleiden en ontwikkelen

Mark Hulsen en Wilbert Teunissen van OnderhoudNL komen in de praktijk een hoop situaties tegen die zij graag met u willen delen. Al was het maar om bewustzijn te creëren of de discussie aan te gaan. Daarnaast geven Mark en Wilbert u bruikbare tips waarmee u wellicht uw voordeel kunt doen.
Naar de blogs van Mark en Wilbert

 

contactpersonen-blok-wilbert-800x450

Wilbert Teunissen

Adviseur, Trainer, Developer afdeling Onderwijs en Expertise Centrum 
0182 - 556 138 | 06 53 97 80 94
Stuur mij een e-mail

Schildersvakopleiding OnderhoudNL

Leerbedrijf worden?

Bent u erkend leerbedrijf en heeft u een opleidingsplaats? Sluit u als leerbedrijf aan bij OnderhoudNL Schildersvakopleiding.

Nu aanmelden

In dit magazine maak je kennis met de schilders- en vastgoedonderhoudssector. Een sector met voldoende doorstroommogelijkheden voor jouw talenten en ambities. 

Bekijk het magazine

Nieuws

Uitgelicht

leermeesterwaaier van OnderhoudNL Opleidingen - 1024x606

De leermeesterwaaier:

Geheugensteuntjes voor in de achterzak

De leermeester staat dit jaar centraal bij OnderhoudNL Opleidingen. Er zijn trainingen en workshops te volgen en tal van hulpmiddelen te downloaden. Het aanbod wordt voortdurend aangevuld met nieuw ontwikkelde materialen. Zoals de leermeesterwaaier: een handig hulpmiddel met geheugensteuntjes voor elke fase van het leertraject. 

U leest het in OnderhoudNL Magazine

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt