Gratis omscholen naar werk in vastgoedonderhoud |

Werk in vastgoedonderhoud

BTH_177x190.jpgDit project is mogelijk gemaakt door uw jaarlijkse bijdrage aan de Stichting Bedrijfstakheffing.

Vastgoedonderhoud heeft de toekomst en biedt jou verschillende uitdagingen om in te stromen en door te groeien. Heb jij altijd al de stap willen maken naar een uitdagende baan waar jouw technisch inzicht, handige vaardigheden en de passie om dingen weer mooi te maken allemaal samenkomen? 

button - start jouw traject via Schildersvakopleiding.jpgbutton - start jouw traject via het UWV.jpg

Zit je niet meer op je plek in je huidige baan, heb je momenteel geen werkgever of staat jouw baan vanwege de nasleep van corona op het spel? We bieden jou een versneld omscholingstraject naar een toekomst in vastgoedonderhoud.

Wat houdt werken in vastgoedonderhoud in?

Hoe ziet jouw toekomst er uit? Je werkt aan de verduurzaming van Nederland en het onderhouden van ruim 8 miljoen woningen en gebouwen. Dat doe je binnen een onderhoudsbedrijf dat bijvoorbeeld complete woonwijken renoveert, huizen voorziet van het nieuwste isolatieglas of uitblinkt in schilderwerk. 

Van schilder en glaszetter tot calculator en projectleider

Binnen het vastgoedonderhoud zijn er verschillende uitdagingen. Ligt jouw passie in het maken van dingen, dan past de switch naar vakschilder, glaszetter of bijvoorbeeld timmerman. Heb je wel dat inzicht, maar doe je dat liever in een projectmatige rol? Dan staat de rol van calculator, uitvoerder, bewonersbegeleider of projectleider duurzaamheid jou heel goed. 

banner - beroepen in vastgoedonderhoud.jpg

 

 

 

 

 

Vind het traject dat bij jou past

Heb je al een idee wat jouw volgende stap in je carrière gaat worden? Dan is het belangrijk dat je weet waar je aan toe bent.

  • Zodra je bij ons je gegevens hebt achtergelaten, kijken we wat voor bedrijf, functie en opleidingstraject bij je past
  • Je krijgt in 10 weken een opleiding via 1 van onze Schildersvakopleidingen om de basis te leren die jij nodig hebt voor je uitdaging
  • Dan loop je 8 weken mee bij het bedrijf, zodat je ook in de praktijk de belangrijkste vaardigheden leert (en natuurlijk je nieuwe collega's leert kennen)
  • Daarna krijg je een arbeidscontract van minimaal 6 maanden bij dit bedrijf

Ook handig om te weten: De volledige opleidingskosten worden voor je betaald en na de opleiding krijg je je salaris conform onze cao.

Wij zoeken stageplekken

Wij zijn op zoek naar bedrijven die een stageplek hebben voor diverse functies. Heeft jouw bedrijf zo'n stageplaats voor een zij-instromer? Meld je bedrijf dan bij ons aan en wij regelen de rest.

Deze partners verzorgen jouw traject

partners van OnderhoudNL voor werkinvastgoedonderhoud.jpg

 


Welke vaardigheden heb je nodig?

Tijdens het opleidingstraject leer je de basisvaardigheden, zoals schilderen, wandafwerking, beglazing, doe je technische kennis op over o.a verschillende onderhoudssystemen en weet je precies hoe je veilig werkt inclusief een VCA-certificaat. Bij het onderhoudsbedrijf wordt je meegenomen in de verschillende werkzaamheden, type opdrachtgevers en hoe een project is opgebouwd.

Heb je op dit moment geen baan, dan ga je samen met het UWV jouw opleidingstraject uitstippelen. Je wordt gedurende deze periode vrijgesteld van sollicitatieplicht en volgt het traject met behoud van uitkering. Wil je van baan-naar-baan? Dan loopt het traject via OnderhoudNL Opleidingen

 

button - start jouw traject via Schildersvakopleiding.jpgbutton - start jouw traject via het UWV.jpg

Dit zijn ervaringen van zij-instromers die al met plezier zijn omgeschoold

Specialisten in vastgoedonderhoud

Koninklijke OnderhoudNL is de brancheorganisatie voor specialisten in vastgoedonderhoud en vertegenwoordigt ruim 140 jaar vakmanschap in schilderwerk, glaszetten, restauratie en renovatie. Bedrijven die bij ons zijn aangesloten staan voor kwaliteit, vertrouwen en vakmanschap. Samen werken we aan een sterke sector en leiden we de vakmensen van de toekomst op.

Dit is OnderhoudNL