Beste leermeester en leerbedrijf

Beste leerbedrijf en leermeester 2021

Beste Leermeester en Beste Leerbedrijf

Beste Leermeester en Beste Leerbedrijf

Elk jaar organiseert OnderhoudNL Opleidingen de verkiezing 'Beste leerbedrijf en leermeester'. Met de verkiezing bedanken we de bedrijven en medewerkers voor hun inzet om jongeren op te leiden en te begeleiden. En we proberen zo de kwaliteit van het opleiden op hoog niveau te houden. Cees Koopman van Noom Schilderwerken in Sint-Maartensdijk is verkozen tot Beste Leermeester van 2021. Steven Jansen BV uit Apeldoorn is Beste Leerbedrijf 2021 geworden. Wie worden hun opvolgers?

opleiden-leerling-leermeester_1024x350

De genomineerden

Uit alle aanmeldingen heeft een jury, mede op aanbeveling van de Schildersvakopleidingen, de nominaties vastgesteld. De jury bestaat uit Steef Jansen (Steven Jansen, Beste Leerbedrijf 2021), Loek van Noort (Van Kesteren schilders, Beste Leerbedrijf 2020), Hein Polinder (Schildersvakopleiding), Aart van Doorn (SBB) en Aad Buller, Mark Hulsen, Henk de Vlieger en Wilbert Teunissen (OHNL Opleidingen). De volgende bedrijven en leermeesters zijn genomineerd:

Leerbedrijven (in willekeurige volgorde):

  • Manders Totaal
  • Wolters Vastgoedonderhoud
  • Hoobroeckx Schilderwerken

Leermeesters (in willekeurige volgorde):

  • Orlando Minguel
  • Peter Geerts
  • Nicolai van Wageningen
  • Ronny Peters

Bedrijfsbezoek jury

In september gaat de jury in tweetallen de genomineerde bedrijven en leermeesters bezoeken. De resultaten van deze bezoekjes moeten dan begin november leiden tot het Beste Leerbedrijf en de Beste Leermeester 2022. De uitreiking vindt plaats tijdens Masters of Maintenance op 2 en 3 november in Hart van Holland, Nijkerk.

 

 contactpersonen-blok-Catharina_800x450

Catharina Schlette

Management Assistent Opleidingen
0182 - 556 106 | Stuur mij een e-mail

In dit magazine maak je kennis met de schilders- en vastgoedonderhoudssector. Een sector met voldoende doorstroommogelijkheden voor jouw talenten en ambities. 

Bekijk het magazine

Schildersvakopleiding OnderhoudNL

Leerbedrijf worden?

Bent u erkend leerbedrijf en heeft u een opleidingsplaats? Sluit u als leerbedrijf aan bij OnderhoudNL Schildersvakopleiding.

Nu aanmelden

Word nu een jaar lang gratis lid!

Specialisten in vastgoedonderhoud

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Meld u nu aan!