Beste leermeester en leerbedrijf

Beste leerbedrijf en leermeester 2021

Beste Leermeester en Beste Leerbedrijf

Beste Leermeester en Beste Leerbedrijf

Elk jaar organiseert OnderhoudNL Opleidingen de verkiezing 'Beste leerbedrijf en leermeester'. Met de verkiezing bedanken we de bedrijven en medewerkers voor hun inzet om jongeren op te leiden en te begeleiden. En we proberen zo de kwaliteit van het opleiden op hoog niveau te houden. 

Beste leerbedrijf-leermeester-2022-masters of maintenance_1024x350

De jury

De jury bestaat uit Steef Jansen (Steven Jansen, Beste Leerbedrijf 2021), Loek van Noort (Van Kesteren schilders, Beste Leerbedrijf 2020), Hein Polinder (Schildersvakopleiding), Aart van Doorn (SBB) en Aad Buller, Mark Hulsen, Henk de Vlieger en Wilbert Teunissen (OHNL Opleidingen). Voor 2022 waren de volgende bedrijven en leermeesters genomineerd:

Leerbedrijven (in willekeurige volgorde):

  • Manders Totaal
  • Wolters Vastgoedonderhoud
  • Hoobroeckx Schilderwerken

Leermeesters (in willekeurige volgorde):

  • Orlando Minguel
  • Peter Geerts
  • Nicolai van Wageningen
  • Ronny Peters

Bedrijfsbezoek jury

In september heeft de jury in tweetallen de genomineerde bedrijven en leermeesters bezocht. De resultaten van deze bezoekjes hebben geleid tot het Beste Leerbedrijf en de Beste Leermeester 2022. De uitreiking vond plaats tijdens Masters of Maintenance op 2 en 3 november in Hart van Holland, Nijkerk.

Beste Leerbedrijf 2022: Wolters BV

Beste leerbedrijf-Wolters-2022_1024x350.jpg

Beste Leermeester 2022: Orlando Minguel van Helder Vastgoed

Beste leermeester Orlando Miguel 2022 Helder_1024x350.jpg


Verkiezing Beste Leerbedrijf – Beste Leermeester

Elk jaar organiseert OnderhoudNL Opleidingen de verkiezing Beste Leerbedrijf en Beste Leermeester in de schilders- en onderhoudsbedrijfstak. Een verkiezing onder alle actief opleidende en erkende leerbedrijven in onze sectoren. De winnaar mag zich niet alleen één jaar lang het Beste Leerbedrijf of de Beste Leermeester van OnderhoudNL noemen, maar dingt ook nog eens mee naar de landelijke titel van Beste Leerbedrijf of Beste Leermeester van Nederland bij de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

contactpersonen-blok-Catharina_800x450

Catharina Schlette

Management Assistent Opleidingen
0182 - 556 106 | Stuur mij een e-mail

In dit magazine maak je kennis met de schilders- en vastgoedonderhoudssector. Een sector met voldoende doorstroommogelijkheden voor jouw talenten en ambities. 

Bekijk het magazine

Schildersvakopleiding OnderhoudNL

Leerbedrijf worden?

Bent u erkend leerbedrijf en heeft u een opleidingsplaats? Sluit u als leerbedrijf aan bij OnderhoudNL Schildersvakopleiding.

Nu aanmelden

Word nu een jaar lang gratis lid!

Specialisten in vastgoedonderhoud

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Meld u nu aan!