Beste leermeester en leerbedrijf

header - beste leerbedrijf en leermeester 2021 - 1024x350

Beste Leermeester en Beste Leerbedrijf

Beste Leermeester en Beste Leerbedrijf

Elk jaar organiseert OnderhoudNL Opleidingen de verkiezing 'Beste leerbedrijf en leermeester'. Met de verkiezing bedanken we de bedrijven en medewerkers voor hun inzet om jongeren op te leiden en te begeleiden. En we proberen zo de kwaliteit van het opleiden op hoog niveau te houden. Aanmelden voor de verkiezing kan tot en met 13 mei 2024 via de inschrijfformulieren onderaan deze pagina. 

Beste Leermeester

De rol van de leermeester is onmisbaar bij het begeleiden van leerlingen op de werkvloer. Welke leermeester doet net dat beetje meer, weet elke dag met passie zijn of haar leerlingen te motiveren en heeft die extra erkenning voor alle inspanningen wel verdiend? Wie wordt de opvolger van Tom van Lienden in 2024?  

Beste Leerbedrijf

Jaarlijks worden er ruim 1.500 leerlingen opgeleid in onze prachtige ambachtelijke sector.  Al deze leerlingen worden opgeleid door bedrijven zoals de uwe. Een belangrijke en mooie taak om vakkennis, vaardigheden van het ambacht, passie en trots over te brengen. Want wees nou eerlijk: het is toch prachtig om jongeren te begeleiden en om ze een vak te leren? Wie wordt de opvolger van Uw Onderhoudspartner Lenferink in 2024?

In overleg met de Schildersvakopleidingen worden uit alle binnengekomen aanmeldingen  leerbedrijven en leermeesters genomineerd die voor de verkiezing in aanmerking komen. De jury gaat deze genomineerde bedrijven en leermeesters in september persoonlijk bezoeken. De resultaten van deze bezoekjes leiden in november tot het Beste Leerbedrijf en de Beste Leermeester 2024. 

contactpersonen-blok-Catharina_800x450

Catharina Schlette

Management Assistent Opleidingen
0182 - 556 106 | Stuur mij een e-mail

In dit magazine maak je kennis met de schilders- en vastgoedonderhoudssector. Een sector met voldoende doorstroommogelijkheden voor jouw talenten en ambities. 

Bekijk het magazine

Schildersvakopleiding OnderhoudNL

Leerbedrijf worden?

Bent u erkend leerbedrijf en heeft u een opleidingsplaats? Sluit u als leerbedrijf aan bij OnderhoudNL Schildersvakopleiding.

Nu aanmelden

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt