Beste leerbedrijf/leermeester

Beste leerbedrijf en leermeester 2021

Beste leerbedrijf en leermeester van 2021

Wie wint er in 2021?

Beste leerbedrijf en leermeester van 2021

Elk jaar organiseert OnderhoudNL Opleidingen de verkiezing 'Beste leerbedrijf en leermeester'. Met de verkiezing bedanken we de bedrijven en medewerkers voor hun inzet om jongeren op te leiden en te begeleiden. En we proberen zo de kwaliteit van het opleiden op hoog niveau te houden. Aanmeldingen voor 2021 kunnen tot en met 1 augustus doorgegeven worden.

Beste leerbedrijf

Onze branche telt ruim 300 schilders- en onderhoudsbedrijven die opleiden in samenwerking met Schildersvakopleiding. Welk bedrijf verdient het om Van Kesteren Schilders op te volgen als winnaar? Geef het leerbedrijf op en laat daarbij ook vooral weten waarom het bedrijf moet winnen.

Beste leermeester

De rol van de leermeester is onmisbaar bij het begeleiden van leerlingen op de werkvloer. Welke leermeester doet net dat beetje meer, weet elke dag met passie zijn of haar leerlingen te motiveren en heeft die extra erkenning voor alle inspanningen wel verdiend? Vorig jaar won Patrick Gontier, maar wie wordt het dit jaar

Aanmeldtermijn gesloten

Helaas kunt u zich niet meer aanmelden voor Beste Leermeester en Beste Leerbedrijf. Volgend jaar is er weer een mogelijkheid.

Hoe gaat het nu verder? De bedrijven die zich hebben aangemeld, worden beoordeeld door een jury bestaande uit: Van Kesteren (namens het bedrijfsleven), Aart van Doorn (namens SBB), Hein Polinder (namens de Schildersvakopleidingen), Aad Buller, Mark Hulsen en Henk de Vlieger (namens OnderhoudNL). De jury nomineert drie bedrijven en drie leermeesters. De genomineerde bedrijven worden vervolgens door twee juryleden bezocht. En dan volgt de prijsuitreiking! De exacte datum hiervoor is nog niet bekend. Houd onze nieuwsbrief en website goed in de gaten!

henk

Henk de Vlieger

Opleidingen
0182 - 556 139 | Stuur mij een e-mail

Schildersvakopleiding OnderhoudNL

Leerbedrijf worden?

Bent u erkend leerbedrijf en heeft u een opleidingsplaats? Sluit u als leerbedrijf aan bij OnderhoudNL Schildersvakopleiding.

Nu aanmelden

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!