Beste leermeester en leerbedrijf

Beste leerbedrijf en leermeester 2021

Beste Leermeester en Beste Leerbedrijf

Beste Leermeester en Beste Leerbedrijf

Elk jaar organiseert OnderhoudNL Opleidingen de verkiezing 'Beste leerbedrijf en leermeester'. Met de verkiezing bedanken we de bedrijven en medewerkers voor hun inzet om jongeren op te leiden en te begeleiden. En we proberen zo de kwaliteit van het opleiden op hoog niveau te houden. 

In overleg met de Schildersvakopleidingen zijn uit alle binnengekomen aanmeldingen vier leerbedrijven en vier leermeesters genomineerd die voor de verkiezing in aanmerking komen:

Leerbedrijven (in willekeurige volgorde):

  • Uw Onderhoudspartner Lenferink (Heino)
  • Wissink vastgoedonderhoud
  • Schildersbedrijf Harry Mattijssen B.V.
  • Schildersbedrijf Saman

Leermeesters (in willekeurige volgorde):

  • Dick van der Knaap - De Koeijer Schilders
  • Gerard Braakhuis - Wissink vastgoedonderhoud
  • Tom van Lienden - Elk® Gemert
  • Mick Lefering - Schildersbedrijf Lefering

De jury gaat deze genomineerde bedrijven en leermeesters in september persoonlijk bezoeken. De resultaten van deze bezoekjes leiden dan in het najaar tot het Beste Leerbedrijf en de Beste Leermeester 2023.

Beste Leermeester

De rol van de leermeester is onmisbaar bij het begeleiden van leerlingen op de werkvloer. Welke leermeester doet net dat beetje meer, weet elke dag met passie zijn of haar leerlingen te motiveren en heeft die extra erkenning voor alle inspanningen wel verdiend? Wie wordt de opvolger van Beste Leermeester 2022: Orlando Minguel? 

Beste leermeester Orlando Miguel 2022 Helder_1024x350.jpg

De jury

De jury bestaat uit Angela Timmer (Wolters BV, Beste Leerbedrijf 2022), Hein Polinder (Schildersvakopleiding), Aart van Doorn (SBB) en Aad Buller, Mark Hulsen, Henk de Vlieger en Wilbert Teunissen (OHNL Opleidingen).

 

Beste Leerbedrijf

Jaarlijks worden er ruim 1.500 leerlingen opgeleid in onze prachtige ambachtelijke sector.  Al deze leerlingen worden opgeleid door bedrijven zoals de uwe. Een belangrijke en mooie taak om vakkennis, vaardigheden van het ambacht, passie en trots over te brengen. Want wees nou eerlijk: het is toch prachtig om jongeren te begeleiden en om ze een vak te leren? Welk bedrijf wordt de opvolger van Beste Leerbedrijf 2022: Wolters BV?

Beste leerbedrijf-Wolters-2022_1024x350.jpg

Verkiezing Beste Leerbedrijf – Beste Leermeester

Elk jaar organiseert OnderhoudNL Opleidingen de verkiezing Beste Leerbedrijf en Beste Leermeester in de schilders- en onderhoudsbedrijfstak. Een verkiezing onder alle actief opleidende en erkende leerbedrijven in onze sectoren. De winnaar mag zich niet alleen één jaar lang het Beste Leerbedrijf of de Beste Leermeester van OnderhoudNL noemen, maar dingt ook nog eens mee naar de landelijke titel van Beste Leerbedrijf of Beste Leermeester van Nederland bij de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Zo won het Beste Leerbedrijf 2020 Van Kesteren Schilders uit Voorhout vorig jaar de landelijke titel in de sector Techniek en Gebouwde Omgeving.

contactpersonen-blok-Catharina_800x450

Catharina Schlette

Management Assistent Opleidingen
0182 - 556 106 | Stuur mij een e-mail

In dit magazine maak je kennis met de schilders- en vastgoedonderhoudssector. Een sector met voldoende doorstroommogelijkheden voor jouw talenten en ambities. 

Bekijk het magazine

Schildersvakopleiding OnderhoudNL

Leerbedrijf worden?

Bent u erkend leerbedrijf en heeft u een opleidingsplaats? Sluit u als leerbedrijf aan bij OnderhoudNL Schildersvakopleiding.

Nu aanmelden

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt