Beste leermeester en leerbedrijf

Beste leerbedrijf en leermeester 2021

Beste Leermeester en Beste Leerbedrijf

Beste Leermeester en Beste Leerbedrijf

Elk jaar organiseert OnderhoudNL Opleidingen de verkiezing 'Beste leerbedrijf en leermeester'. Met de verkiezing bedanken we de bedrijven en medewerkers voor hun inzet om jongeren op te leiden en te begeleiden. En we proberen zo de kwaliteit van het opleiden op hoog niveau te houden. Cees Koopman van Noom Schilderwerken in Sint-Maartensdijk is verkozen tot Beste Leermeester van 2021. Steven Jansen BV uit Apeldoorn is Beste Leerbedrijf 2021 geworden. 

Beste Leermeester 2021-Cees Koopmans_1024x606

Beste Leermeester

De rol van de leermeester is onmisbaar bij het begeleiden van leerlingen op de werkvloer. Welke leermeester doet net dat beetje meer, weet elke dag met passie zijn of haar leerlingen te motiveren en heeft die extra erkenning voor alle inspanningen wel verdiend? Wie wordt de opvolger van Cees Koopman in 2022?

Aanmelden Beste Leermeester

  • Kent u een leermeester die streng en rechtvaardig is, maar die wel met oog voor die leerling naast zijn gewone werk ook nog de leerling begeleidt?
  • Die de leerling bijstaat en het vak laat ontdekken? 
  • Die als coach en instructeur dat luisterende oor heeft en soms die strenge stem? 
  • Die pro-actief is en initatiefrijk? 
  • Die contact heeft met het ROC en de Schildersvakopleiding? 

Geef die leermeester dan vóór 16 mei op voor Beste Leermeester. Uw eigen leermeester aanmelden mag uiteraard ook. Aanmelden kan door het formulier via de link onderaan deze pagina in te vullen.

 

Beste Leerbedrijf

Jaarlijks worden er ruim 1.500 leerlingen opgeleid in onze prachtige ambachtelijke sector.  Al deze leerlingen worden opgeleid door bedrijven zoals de uwe. Een belangrijke en mooie taak om vakkennis, vaardigheden van het ambacht, passie en trots over te brengen. Want wees nou eerlijk: het is toch prachtig om jongeren te begeleiden en om ze een vak te leren? 

Aanmelden Beste Leerbedrijf

  • Kent u een passievol leerbedrijf?
  • Dat net dat ene ding meer doet?
  • Dat oog heeft voor leerlingen uit het praktijkonderwijs, het speciaal onderwijs en zij-instromers een kans geeft?
  • Dat regelmatig in gesprek gaat met het ROC en de Schildersvakopleiding over het opleiden in de praktijk

Geef dat leerbedrijf dan vóór 16 mei op voor Beste Leerbedrijf. Uw eigen bedrijf aanmelden mag uiteraard ook. Aanmelden kan door het formulier via onderstaande link in te vullen.

contacpersonen-blok-catharina_800x450

Catharina Schlette

Management Assistent Opleidingen
0182 - 556 106 | Stuur mij een e-mail

Schildersvakopleiding OnderhoudNL

Leerbedrijf worden?

Bent u erkend leerbedrijf en heeft u een opleidingsplaats? Sluit u als leerbedrijf aan bij OnderhoudNL Schildersvakopleiding.

Nu aanmelden

Beste Leermeester en Leerbedrijf in de schilders- en onderhoudsbranche

Word nu een jaar lang gratis lid!

Specialisten in vastgoedonderhoud

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Meld u nu aan!