Bij- en omscholen met subsidie

Bij- en omscholen met subsidie

Bij- en omscholen met subsidie

Stichting Mijn Carrière

Subsidies voor om- en bijscholing

De Stichting Mijn Carrière, opgericht door OnderhoudNL en de vakorganisaties FNV en CNV, investeert in de duurzame inzetbaarheid van schilders, glaszetters, behangers, uitvoerend technisch en administratief personeel en alle andere werknemers die onder de Cao voor het Schilders-, Afwerkings- en Glaszetbedrijf (SAG) vallen.

sub subsidie om- en bijscholing 1

Bent u als werknemer op zoek naar loopbaanadvies of een training om bij te blijven op uw vakgebied, door te groeien of om u om te scholen? Ga dan naar het loopbaanportaal startmijncarriere.nl en kijk of u in aanmerking komt voor subsidie.

Subsidie aanvragen

Werkgevers kunnen hun werknemers helpen bij het aanvragen van de subsidie, maar alle correspondentie moet via het e-mailadres van de werknemer lopen.

Verletkosten declareren

Werkgevers kunnen wel de verletkosten declareren. Hiermee krijgen ze compensatie voor de salariskosten voor de dagen dat de werknemer bijvoorbeeld een opleiding volgt.

gerrie

Gerrie van der Breggen

Trainingen
0182 - 556 126 | Stuur mij een e-mail

Downloads

Producten

Word nu een jaar lang gratis lid!

Profiteer van onze kennismakingsaanbieding

Wij geven u nu een jaar lang gratis én vrijblijvend het OnderhoudNL proeflidmaatschap!

U betaalt gedurende een jaar na aanmelding geen contributie en bedrijfstakheffing. Het lidmaatschap stopt automatisch na een jaar. U wordt tijdens uw proeflidmaatschap door ons benaderd met informatie over verlenging.

Meld u nu aan!

OnderhoudNL Partners