OnderhoudNL trainingen

RI&E-bijeenkomsten OnderhoudNL(2)_1024x350

Vooruit met die kennis!

Houd uw kennis op peil met trainingen specifiek voor onze bedrijfstak. Volg een training klassikaal of online in een groep, of individueel online.

Coronatoegangsbeleid OnderhoudNL: Er vindt geen standaardcontrole door ons plaats. Wel kan een externe locatie (horeca) een controle eisen (CTB, CoronaCheck-app). Daarom doen wij een dringend beroep op ieders verantwoordelijkheid om bij de verenigingsactiviteiten te beschikken over het actuele vaccinatie-, herstel- of testbewijs in de CoronaCheck-app in combinatie met het ID-bewijs. Iemand die een test nodig heeft, kan eenvoudig maximaal 24 uur van tevoren een afspraak maken via www.testenvoortoegang.org.

Medewerkers ontwikkelen zich eenvoudig via MijnVakMijnOntwikkeling

Bij een leven lang werken, hoort een leven lang blijven ontwikkelen. OnderhoudNL introduceert een nieuw hulpmiddel voor u en uw medewerkers om dit mogelijk te maken: het leerplatform mijnvakmijnontwikkeling.nl

 

Trainingscatalogus

Met subsidie van

Logo Mijn Carrière RGB voor website.jpg

Meer informatie

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!