04-RGS

Resultaatgericht leren samenwerken

leidt tot lagere kosten en hogere klanttevredenheid

OnderhoudNL-trainingen op gebied van resultaatgericht samenwerken (RGS)

Bij regulier aanbesteden maakt uw opdrachtgever een bestek en zoekt daarna meestal naar een opdrachtnemer die het werk tegen de laagste prijs uitvoert. Bij resultaatgericht samenwerken denkt uw onderhoudsbedrijf vooraf mee over de slimste onderhoudsaanpak op basis van de economische levensduur van vastgoed. Dit leidt aantoonbaar tot kostenbesparingen, betere kwaliteit, kortere doorlooptijd en hogere klanttevredenheid.

Voor uw bedrijf biedt deze werkwijze de zekerheid van werk voor meerdere jaren. Bekijk hieronder ons trainingsaanbod op het gebied van resultaatgericht samenwerken (RGS).

Trainingen - miniaturen - rgs - kwaliteit in balans_310x384.jpg

Kwaliteit in Balans (KiB)

Kwaliteit in Balans is een methode om vastgoedkwaliteit functioneel te specificeren en kwaliteit meetbaar te maken en wordt veel gebruikt bij Resultaatgericht Samenwerken. Het klinkt eenvoudig, maar hoe past u dit effectief in de praktijk toe? 
Naar de training

Trainingen - miniaturen - RGS - directie en management.jpg

RGS Directie en management

RGS implementeren in uw onderneming, hoe doet u dat? Welke aanpassingen zijn nodig in uw organisatie, beleid, cultuur en werkwijze om ketenintegratie succesvol te maken? In deze training krijgt u de antwoorden.
Naar de training

Trainingen - miniaturen - RGS - middenkader.jpg

RGS Middenkader

RGS implementeren in uw dagelijkse werkzaamheden als middenkaderfunctionaris. Hoe doet u dat? In deze training leert u dit procesmodel zo optimaal mogelijk te gebruiken.
Naar de training

Trainingen - miniaturen - RGS - uitvoerders.jpg

RGS Uitvoerders

Projecten begeleiden volgens de RGS-methode, hoe doet u dat? Met welke aspecten moet u rekening houden? U leert het tijdens deze praktijkgerichte training.
Naar de training

Trainingen - miniaturen - RGS - vastgoedmanager.jpg

RGS verdieping - LEAN

Wilt u meer resultaat behalen door verspillingen in tijd en materiaal te voorkomen? Werken volgens de Leanfilosofie helpt uw bedrijf dit te realiseren.
Naar de training

Trainingen - miniaturen - RGS - verdieping - risicomanagement.jpg

RGS verdieping - Risicomanagement  vastgoedonderhoud

Wanneer een vastgoedonderhoudsbedrijf resultaatgericht gaat samenwerken, betekent dat een grote verandering in de rol van het bedrijf. Hoe beheerst u bijvoorbeeld de risico’s die u loopt als bedrijf en als ketenpartner?
Naar de training

Trainingen - miniaturen - rgs - kib_310x384.jpg

RGS verdieping - Vastgoedmanagement

Heeft u de training ‘Resultaatgericht samenwerken middenkader’ afgerond en wilt u een volwaardig gesprekspartner worden voor de assetmanager? Met kennis van de afwegingen die de vastgoedbeheerder maakt?
Naar de training

Bekijk ook ons totale trainingsaanbod met andere trainingscategorieën

Meer trainingsnieuws

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt