header - trainingen klimaat & energietransitie - 1024x175

Verduurzaming bestaande woningbouw: CTRL2050

Zorgeloos naar gasloos

Woningcorporaties investeren in nieuwbouw, renovaties, onderhoud, leefbaarheid en duurzaamheid. Zij werken actief aan de verduurzamingsopgave conform de standaard en streefwaarden voor woningisolatie van Aedes. Deze training ondersteunt het programma CTRL2050, een denk- en werkproces dat voor 40% van de corporatiewoningen geschikt is.

Doorsnede bewoner 221214
Doorsnede bewoner 221214

Over de training

CTRL2050 is een werk- en tijdbesparend denk- en werkproces dat beschikbaar is voor alle corporaties en voor alle partners die zich richten op woningverduurzaming en de energietransitie. Het is een totaalpakket van:

  • organisatie
  • communicatie
  • isolatie & installatie

Hiermee kunt u in één keer de stap naar gasloos maken. Corporaties en hun partners winnen hiermee veel tijd en kosten. CTRL2050 is voor iedereen en ook door iedereen te gebruiken. Zie ook de website van ctrl2050.

Wat leert u

In deze training leert u de toegevoegde waarde van het programma CTRL2050, de technische mogelijkheden, organisatorische en communicatieve tools en de praktische toepassing in een concreet project.

Het programma bestaat uit vier middagen, welke om de twee weken plaatsvinden.

Dagdeel 1 – Organisatie
Leren toepassen verschillende tools en doorgronden waarom verandering nodig is; van project naar proces naar programmering. Berekeningen, opname en het uitreiken van de praktijkopdracht.

Dagdeel 2 – Communicatie
Verschillende elementen van de bewonerscommunicatie. Uitleg over informatiebrochures, handleidingen en de app.

Dagdeel 3 – Isolatie en installatie
Isolatiematerialen, kierdichting en de juiste toepassing en verwerking van de materialen. Installatiecomponenten in CTRL2050 en het beheer en onderhoud van de diverse installaties. Combinatie van de verschillende systemen in de samenwerking.

Dagdeel 4 – Organisatie (vervolg en praktijk)
Herhaling denk- en werkproces naar programmering. Uitreiking en uitleg van alles formats. Het behandelen van de praktijkopdracht uit dagdeel 1.

De training is interactief en praktijkgericht. Vanuit de verschillende onderwerpen is er een continue reflectie op de eigen praktijkcasussen en tips. Na het volgen van de training stellen we jou als CTRL2050-partner alle formats voor CTRL2050 kosteloos beschikbaar.

Na deze training

Met deze training bent u een volwaardige gesprekspartner en in staat om, als klant of met de klant, de juiste keuzes te maken.

Afronding

Na afloop ontvangt u een verklaring van deelname.

Data en inschrijvingen

Er zijn geen trainingen gevonden.

Data en inschrijvingen

Op dit moment zijn er geen data bekend. Vul onderstaande gegevens in en we houden u hiervan op de hoogte.

Maatwerk en incompany

Deze training verzorgen wij ook incompany. Wij maken de cursus volledig op maat en stemmen deze af op uw wensen.  Neem contact op met OnderhoudNL Trainingen.

Op onze trainingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

contactpersonen-blok-team Trainingen_800x450

Praktische informatie

Duur
4 middagen van 13.00 uur tot 17.00 uur

Aantal deelnemers
8 - 15 deelnemers

Voor wie?
Deze training is geschikt voor medewerkers van een corporatie of vastgoedonderhoudsbedrijf. Dit veelal op tactisch niveau of als (senior) projectleider. Relevante werkervaring in het verduurzamen en werken voor en met woningcorporaties is vanzelfsprekend.

Voorbereiding
Ter voorbereiding ontvangt u vooraf de ‘Leidraad CTRL2050’.

Leervorm
Theoretische leergang.

Investering per deelnemer

Leden OnderhoudNL: €1.730,-

Niet-leden/aspirant-leden OnderhoudNL: €2.165,-
Alle prijzen zijn exclusief 21% btw

Volg deze training met 100% subsidie vanuit Mijn Carrière.