05-Veiligheid

Chroom-6

Voor medewerkers van onderhoudsbedrijven en opdrachtgevers in de vastgoedonderhoudssector, is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er tijdens werkzaamheden aan vastgoedobjecten gevaarlijke stoffen kunnen vrijkomen. Op het gebied van het terugdringen van het aantal slachtoffers door gevaarlijke stoffen is er zeker nog ruimte voor verbetering. Chroom-6 is één van die stoffen.

Chroom6-verflagen_1024x606

Chroom VI, in de volksmond chroom-6 genoemd, ontdekken we in steeds meer producten en werkprocessen. Regelmatig verschijnen er berichten in de media. Dit veroorzaakt veel onrust bij betrokkenen en werpt vaak kritische vragen op als 'Hoe zit het nou eigenlijk? Wordt het allemaal niet zwaar overdreven? Of wordt er veel in de doofpot gestopt?' Tijd om helderheid te scheppen in een rumoerig dossier.

Over de training

De deelnemers worden op de hoogte gebracht van de risico's van het in aanraking komen met of werken aan chroom-6 bevattende ondergronden. Omdat het visueel herkennen van chroom-6 verdachte materialen vrijwel onmogelijk is, leert u op andere manieren hoe u kunt vaststellen of u met chroom-6 van doen heeft.

Lesprogramma

  • Wat is Chroom-6?
  • Waar is Chroom-6 in verwerkt?
  • Vaststellen aanwezigheid Chroom-6
  • Gevaren, risico’s en gevolgen van Chroom-6
  • Beheersplan

Data en inschrijvingen

Er zijn geen trainingen gevonden.

Data en inschrijvingen

Op dit moment zijn er geen data bekend. Vul onderstaande gegevens in en we houden u hiervan op de hoogte.

Maatwerk en incompany

Deze training verzorgen wij ook incompany. Wij maken de training volledig op maat en stemmen deze af op uw wensen. Neem contact op met OnderhoudNL Trainingen.

Op onze trainingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

contactpersonen-blok-trainingen_800x450

Praktische informatie

Duur
1 dagdeel

Aantal deelnemers
8 - 15

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor medewerkers en werkgevers (vertegenwoordigers) die tijdens hun werkzaamheden te maken kunnen krijgen met chroom-6. Omdat voor hen de Arbowetgeving relevant is bij hun dagelijkse activiteiten, is het noodzakelijk goed op de hoogte te zijn van de feiten rondom chroom-6.

Voorbereiding
Geen

Leervorm
Klassikaal

Investering per deelnemer

Leden OnderhoudNL: €159,-

Niet-/aspirant-leden OnderhoudNL: €199,-

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw

Subsidie

Deze training van OnderhoudNL valt onder de subsidieregeling van Stichting Mijn Carrière.

Volg deze training met 50% subsidie vanuit Mijn Carrière.