header - trainingen veilig & gezond werken - 1024x175

Veilig en Gezond werken

zorg voor een veilige werkomgeving

OnderhoudNL-trainingen op gebied van Veilig en Gezond werken

Als werkgever is het uw verantwoordelijkheid om te zorgen voor een veilige werkomgeving voor uw medewerkers. Dat begint bij goed getrainde en geïnformeerde medewerkers. Voor een groot aantal van deze trainingen geldt een 100% vergoeding via Stichting Mijn Carriere

Trainingen - miniaturen - asbestverdacht materiaal herkennen.jpg

Asbestverdacht materiaal herkennen

Hoe zorgt u ervoor dat u als schilder geen gezondheidsrisico’s loopt op het gebied van asbest? Hoe herkent u dat materiaal asbestverdacht is en wat moet u doen als u het aantreft? In één dag leert u alles wat u moet weten.
Naar de training

Trainingen - miniaturen - vca - basisveiligheid.jpg

Basis veiligheid VCA

Veiligheid, gezondheid en milieubewustzijn op het werk zijn belangrijk om schade, letsel en ziekte te voorkomen en te beperken. Weet u wat de risico’s en gevaren zijn? En hoe u uw werk veilig kunt uitvoeren? Volg deze training voor het VCA-diploma.
Naar de training

Trainingen - miniaturen - bhv.jpg

Bedrijfshulpverlening (BHV)

Weet u wat u moet doen als iemand zich bezeert of onwel wordt? Of als er brand is? In de training Bedrijfshulpverlening leert u hoe u moet handelen in een noodsituatie.
Naar de training

Trainingen - miniaturen - bhv.jpg

Bedrijfhulpverlening (BHV) herhaling

Weet u als bedrijfshulpverlening (bhv’er) nog hoe de defibrillator werkt? Of welk blusmiddel u bij welke brand gebruikt? In de herhalingstraining Bedrijfshulpverlening frist u uw kennis op en leert u bij. Zo kunt u uw taak als bhv’er blijven uitvoeren.
Naar de training

Trainingen - miniaturen - fysieke werkbelasting.jpg

Fysieke belasting voor vastgoedonderhoudsmedewerkers

Tijdens deze (inter)actieve training leert u hoe u door een gezonde werkwijze en werktechniek fysiek klachten voorkomt en vermindert. Er worden video-opnames getoond van schilders in hun eigen werkomgeving, waarop een aantal risico’s zichtbaar zijn.
Naar de training

Trainingen - miniaturen - fysieke werkbelasting.jpg

Fysieke belasting voor leidinggevenden

Naast de training fysieke belasting voor vastgoedonderhoudsmedewerkers zal er binnenkort een tweede training over fysieke belasting op de website komen: Fysieke belasting voor leidinggevenden en leermeesters.
Naar de training

in 1 dag een RI&E voor het schildersbedrijf - gratis voor leden van OnderhoudNL.jpg

RI&E inclusief preventiemedewerker bedrijven met meer dan 25 medewerkers

Is uw RI&E compleet en voldoet deze aan de nieuwe eisen op het gebied van werkdruk en ongewenst gedrag? In 2 dagen bent u helemaal op de hoogte van de veel voorkomende risico's in de branche en de nieuwe Arbowet.
Naar de training

in 1 dag een RI&E voor het schildersbedrijf - gratis voor leden van OnderhoudNL.jpg

RI&E inclusief preventiemedewerker bedrijven met minder dan 25 medewerkers

Als u het erkende RI&E-instrument tijdens deze trainingsdag invult en gaat gebruiken, bent u vrijgesteld van de RI&E-toetsing. Aan het eind van de dag is uw RI&E klaar. En u weet wat de (gewijzigde) wettelijke eisen van de Arbowet zijn.
Naar de training

in 1 dag een RI&E voor zzp - gratis voor leden van OnderhoudNL.jpg

RI&E voor zzp'ers

Het erkende RI&E-instrument vult u tijdens deze trainingsdag in met onze trainer en u bent vervolgens vrijgesteld van de RI&E-toetsing. Aan het eind van de dag is uw RI&E klaar. En u weet wat de (gewijzigde) wettelijke eisen van de Arbowet zijn.
Naar de training

Trainingen - miniaturen - saneren asbesthoudende beglazing.jpg

Saneren asbesthoudende beglazingskit

In de training leert u de eigenschappen en toepassingen van asbest. Wat de gevaren voor de gezondheid zijn bij blootstelling aan asbest. U leert alles over de wetgeving rondom asbest. En u werkt volgens de methoden en voorschriften van het protocol.
Naar de training

Trainingen - miniaturen - saneren asbesthoudende vensterbanken.jpg

Saneren asbesthoudende vensterbanken

Komt u bij renovatie- of onderhoudsprojecten asbesthoudende vensterbanken tegen? Na het volgen van deze training kunt u ze nu zelf saneren.
Naar de training

Trainingen - miniaturen - veilig werken met de hoogwerker.jpg

Veilig werken met de hoogwerker

Om op een veilige manier met de hoogwerker aan de slag te gaan, moet u weten wat de risico’s zijn en hoe u die kunt vermijden. Daarnaast moet u weten welke type hoogwerker u op welk moment het beste kunt gebruiken. Op een parcours gaat u in de praktijk oefenen.
Naar de training

Trainingen - miniaturen - veilig werken met de rolsteiger.jpg

Veilig werken met de rolsteiger

Verklein de risico's en voorkom gevaarlijke situaties bij het gebruik van een rolsteiger. In deze korte, praktische training leert u de veiligheidsregels voor het monteren, demonteren en verplaatsen van een rolsteiger.
Naar de training

Trainingen - miniaturen - vca - vol-vca.jpg

Veiligheid voor operationeel leidinggevenden VOLVCA

Weet u hoe u als leidinggevende de risico’s voor u en uw medewerkers tijdens werkzaamheden tot een minimum kunt beperken? Volg deze training en haal in 1 dag het diploma VOL-VCA.
Naar de training

 

Bekijk ook ons totale trainingsaanbod met andere trainingscategorieën

Meer trainingsnieuws

Word nu een jaar lang gratis lid!

Specialisten in vastgoedonderhoud

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Meld u nu aan!