03-Management

Effectief leren managen en leidinggeven

Een hele uitdaging

OnderhoudNL-trainingen op gebied van management en leidinggeven

Het succes van een onderneming wordt voor een belangrijk deel bepaald door de medewerkers. Professionele krachten die hun vak verstaan, communicatief sterk zijn en bovendien productief samenwerken in teams. Dat vraagt om goede interne communicatie, bewuste aansturing en begeleiding van medewerkers, heldere doelen en een bijpassende taakverdeling.

Het managen van een bedrijf en het leidinggeven aan medewerkers kan een grote uitdaging zijn. Bekijk hieronder ons trainingsaanbod op het gebied van management en leidinggeven.

Boost jouw ondernemerschap - OnderhoudNL - miniatuur.jpg

Boost jouw ondernemerschap

In drie dagdelen krijg je praktische inzichten om te groeien als ondernemer. We helpen je met strategie, communicatie en een plan voor de lange termijn.
Naar de training

Trainingen - miniaturen - management - projectleider.jpg

Effectieve projectleider

Een project of opdracht leiden vraagt meer van u dan methodische kennis; het gaat om samenwerken met mensen. Leer hoe u effectiever kunt samenwerken met uw opdrachtgever en het beste uit uw team kunt halen.
Naar de training

Trainingen - miniaturen - management - teamleider.jpg

Effectieve teamleider

Steeds vaker hebben opdrachtgevers andere eisen. Hoe geeft u de functie van teamleider nieuwe stijl vorm, zowel richting opdrachtgevers, samenwerkende partijen en bewoners als aan uw eigen team?
Naar de training

Trainingen - miniaturen - management - leidinggeven en motiveren.jpg

Leidinggeven en motiveren van medewerkers

Als leidinggevende wilt u dat uw (flexibele) medewerkers gemotiveerd samenwerken. En dat ze zich bij uw opdrachtgevers gedragen als volwaardige vakmensen. Betrokken en doelgericht. Maar hoe doet u dat?
Naar de training

Trainingen - miniaturen - management - masterclass jong management.jpg

Masterclass Jong Management directie/ondernemer

Als jonge ondernemer/directeur staat u voor veel uitdagingen. U moet thuis zijn op het gebied van strategie, externe communicatie, personeel en financiën. In deze Masterclass oefent u de benodigde vaardigheden.
Naar de training

Trainingen - miniaturen - management - masterclass jong management.jpg

Masterclass Jong Management middenkader

Als jong kaderlid merkt u de gevolgen van veranderingen in de markt en samenwerking met ketenpartners. Dat leidt tot veranderingen in strategie, externe communicatie, personeel en financiën binnen uw onderneming.
Naar de training

Trainingen - miniaturen - management - persoonlijke effectiviteit.jpg

Persoonlijke effectiviteit

Als eindverantwoordelijke binnen het bedrijf vervult u verschillende rollen: acquisiteur, relatiebeheerder, manager enzovoorts. Elke rol vraagt weer andere competenties. Hoe geeft u ze zo effectief mogelijk vorm?
Naar de training

Trainingen - miniaturen - management - wkb voor vastgoedonderhoud.jpg

Wet Kwaliteitsborging voor vastgoedonderhoudsbedrijven (Wkb)

De Wkb moet de bouwkwaliteit en de positie van de consument verbeteren. De focus verschuift van het vooraf verkrijgen van de vergunning, naar achteraf toetsen van de bouwkwaliteit. Wat betekent de Wkb voor uw bedrijf?
Naar de training

Bekijk ook ons totale trainingsaanbod met andere trainingscategorieën

Meer trainingsnieuws

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt