header - trainingen voor de leermeester - 1024x175

Opleiden van de nieuwe generatie vakkrachten

Voor de leermeester die het beste uit zichzelf én de leerling wil halen

OnderhoudNL-trainingen op gebied van leermeesters

Bij OnderhoudNL Opleidingen staat het ondersteunen van de leermeester de komende jaren centraal. Of u nu een beginnende of al gecertificeerde leermeester bent. Wij zorgen graag dat u up-to-date blijft en de aansluiting bij uw leerlingen niet mist.

U brengt als leermeester namelijk niet alleen kennis en ervaring over, maar ook vaktrots en enthousiasme. U moet van mensen houden en om kunnen gaan met de jongeren van deze tijd. U bent aanspreekpunt en rolmodel. Bekijk hieronder ons trainingsaanbod speciaal voor leermeesters. 

Trainingen - miniaturen - leermeester 3 punt 0.jpg

Leermeester 3.0

Wilt u een actuele, geheel vernieuwde basis leggen voor een succesvolle invulling van uw leermeesterschap en van de ‘opleidingcyclus’ van uw leerling? Het doel is uw leerling zo goed mogelijk te begeleiden naar taakvolwassenheid. 
Naar de training

 

Trainingen - miniaturen - leermaster.jpg

LeerMASTER

Wilt u een echte leerMASTER worden? En al uw ervaring en capaciteiten nog beter inzetten voor het opleiden van de nieuwe generatie vakkrachten? Duik twee dagen in het verdiepen van uw leermeestervaardigheden!
Naar de training

 

Bekijk ook ons totale trainingsaanbod met andere trainingscategorieën

Meer trainingsnieuws

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt