header - trainingen klimaat & energietransitie - 1024x175

Duurzaam ondernemen en onderhouden

Stil staan is geen optie meer

OnderhoudNL-trainingen op gebied van klimaat en energietransitie

Nederland gaat duurzaam op de schop. Veel regelgeving gaat daarom veranderen of is al veranderd. Maar wat betekent dit voor uw bedrijf? Weet u welke principes u nodig heeft om een gebouw te kunnen verduurzamen? Zeggen de termen BENG, WkB, EPA en energiecoach u iets?

Zorg ervoor dat u een deskundige gesprekspartner bent voor opdrachtgevers en dat uw bedrijf goed voorbereid is op het verduurzamen van vastgoed. Bekijk hieronder ons trainingsaanbod op het gebied van klimaat en energietransitie. 

Trainingen - miniaturen - klimaat - beng in de praktijk.jpg

BENG in de praktijk

Nederland gaat duurzaam op de schop. Zo moeten alle gebouwen voldoen aan de BENG normen. BENG staat voor bijna-energieneutraal gebouw. Weet u wat BENG inhoudt en hoe BENG in de praktijk werkt?
Naar de training

 

Trainingen - miniaturen - klimaat - energiecoach.jpg

Energiecoach

Bent u geïnteresseerd in energiebesparing en duurzaamheid? U leert alles om bewoners te adviseren over energiegebruik van apparaten in huis, slim verwarmen, isoleren en over energiebesparende gewoontes. Ook weet u het nodige van subsidies en zonnepanelen.
Naar de training

 

Trainingen - miniaturen - klimaat - bouwkunde voor ep adviseurs.jpg

EP Adviseur Bouwkunde - vooropleiding

Als energieprestatieadviseur neemt u diverse bouwkundige en installatietechnische elementen op voor het bepalen van de energieprestatie van een gebouw. Daarvoor heeft u bouwkundige kennis nodig.
Naar de training

 

Trainingen - miniaturen - klimaat - installatiechniek ep adviseurs.jpg

EP Adviseur Installatietechniek - vooropleiding

Als energieprestatieadviseur neemt u diverse bouwkundige en installatietechnische elementen op voor het bepalen van de energieprestatie van een gebouw. Daarvoor heeft u kennis nodig van installatietechniek.
Naar de training

 

Trainingen - miniaturen - klimaat - energieprestatieadviseur.jpg

EP Adviseur woningen basismethode

De vraag naar vakbekwame energieprestatie-adviseurs en groene energielabels stijgt! In vijf dagen kunt u klaargestoomd worden voor het landelijk examen Energieprestatie-adviseur woningen volgens de basismethodiek (EP-W/B).
Naar de training

Trainingen - miniaturen - klimaat - MKI-onderhoud_310x384.jpg

MKI-Onderhoud: werken aan een duurzame onderhoudsaanpak

Bent u bezig met onderhoudsplannen gericht op duurzaam onderhouden en verbeteren? En op zoek naar handvatten om dat vandaag al beleidsmatig én praktisch in te vullen in uw bedrijf? Dan mag u deze training niet missen.
Naar de training

 

Trainingen - miniaturen - klimaat - Nieuwe Bouwkunde_310x384.jpg

Nieuwe Bouwkunde

De invloed van de bouwkunde op de verduurzaamde gebouwde omgeving (gebouwconstructies en installaties) verandert. Om een echt duurzame woning op de juiste manier te verduurzamen en te onderhouden dient u te weten hoe deze 'nieuwe' bouwkunde werkt.
Naar de training

 

Trainingen - miniaturen ctrl 2050 (2).jpg

Verduurzaming bestaande woningbouw: CTRL2050 zorgeloos naar gasloos

In deze training leert u de toegevoegde waarde van het programma CTRL2050, de technische mogelijkheden, organisatorische en communicatieve tools en de praktische toepassing in een concreet project.
Naar de training

Bekijk ook ons totale trainingsaanbod met andere trainingscategorieën

Meer trainingsnieuws

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt