01-vaktechniek

Metaalconservering: constructieschilder

Persoonscertificering conserveren

De kwaliteit, duurzaamheid en levensduur van metalen objecten zijn sterk afhankelijk van de kwaliteit van de conservering. Applicatiefouten zorgen vaak voor gebreken in de conserveringslaag. In deze training leert u hoe u metalen objecten op de juiste wijze conserveert door middel van kwast- en rolapplicatie. En slaagt u voor het examen, dan krijgt u het persoonscertificaat ISO17024.

Metaalconservering constructieschilder - niet gehele handschoen erop zetten

Juiste vaardigheden

Bruggen, waterkeringen, sluizen, offshore platforms, schepen, gasleidingen en railinfrastructuur, zijn van groot belang voor onze leefomgeving. Deze metalen objecten staan vaak in industriële gebieden of komen in aanraking met (zee)water. Dit zorgt ervoor dat onbehandeld staal corrodeert. Daarom moeten deze objecten goed beschermd worden. Het overgrote deel van de gebreken in de conserveringslaag is vaak te wijten aan applicatiefouten. Goed opgeleide medewerkers die kennis van zaken hebben en die beschikken over de juiste vaardigheden, zijn een must om metalen objecten in stand te houden.

Behaal het certificaat

Aan het einde van de training kunt u examen doen. Als u daarvoor slaagt, ontvangt u het persoonscertificaat conform ISO17024. Dit certificaat is 5 jaar geldig.

Wat leert u?

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • kwaliteit
  • arbeidsomstandigheden
  • milieu
  • metaal, corrosie en preventie
  • reinigen en ontvetten
  • mechanisch voorbehandelen
  • basiskennis verf
  • applicatiemethoden: kwasten en rollen

Na deze training…

kunt u metalen objecten op de juiste wijze conserveren met kwast- en rolapplicatie. Er wordt ook aandacht besteed aan conserveringssystemen, corrosie, ondergronden en kwaliteitscontroles. Uw vakmanschap is hiermee verhoogd en u kunt op een objectieve, gecontroleerde en onafhankelijke wijze uw vakmanschap aantonen.

Data en inschrijvingen

Er zijn geen trainingen gevonden.

Data en inschrijvingen

Op dit moment zijn er geen data bekend. Vul onderstaande gegevens in en we houden u hiervan op de hoogte.

Maatwerk en incompany

Niet ieder bedrijf is hetzelfde. Daarom passen we onze trainingen graag aan uw behoeften aan. Meer weten over maatwerk of incompanytrainingen? Neem contact op met OnderhoudNL Trainingen.

Op onze trainingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

contactpersonen-blok-team Trainingen_800x450

Praktische informatie

Duur
3 dagdelen van 3 uur (2 theorielessen en 1 praktijkles)

Aantal deelnemers
6 - 12

Voor wie?
Medewerkers die metaalconserverings-werkzaamheden uitvoeren (uitvoerenden) en medewerkers die deze werkzaamheden direct op de werkvloer aansturen (voorman, uitvoerder of projectleider)

Voorbereiding
Ongeveer 2 - 4 uur voor het vooraf doornemen van het cursusmateriaal

Leervorm
Klassikale theorie- en praktijklessen

Investering per deelnemer

De investering die deze training met zich meebrengt, is afhankelijk van uw wensen, leerdoelen en het bijpassende programma. Wilt u meer weten over de maatwerkmogelijkheden en incompany trainingen of wilt u advies? Neem dan vrijblijvend contact op met OnderhoudNL Trainingen.

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw

Volg deze training met 100% subsidie vanuit Mijn Carrière.

Lid van ION? Volg de training dan met OOM subsidie.