02-communicatie

Effectief leren communiceren

Verbaal en non-verbaal

OnderhoudNL-trainingen op gebied van communicatie

Alles draait om communicatie. Of het nu gaat om functioneringsgesrpekken met uw medewerkers, hoe u omgaat met bewoners die soms zelfs lastig of agressief kunnen zijn of hoe u uw collega's aanspreekt nu u opeens een stap in uw carrière heeft gemaakt van schilder naar leidinggevende.

In elke situatie is een andere manier van communiceren gewenst. Maar wat is de meest effectieve manier? Bekijk hieronder ons trainingsaanbod op het gebied van communicatie.   

Trainingen - miniaturen - communicatie - functioneringsgesprek.jpg

Functionerings- en beoordelingsgesprekken

Vraagt u zich wel eens af hoe u met het plannings-, functionerings- en/of beoordelingsgesprek het beste in uw medewerkers naar boven haalt? Of hoe u via deze gesprekken de bedrijfsdoelen behaalt en uw medewerkers betrokken houdt? U bent niet de enige.
Naar de training

 

Trainingen - miniaturen - communicatie - omgaan met agressie.jpg

Omgaan met lastig en agressief gedrag van bewoners

Heeft u in uw werk dagelijks te maken met bewoners? En ervaart u dat zij wel eens lastig zijn of soms zelfs agressief? Weet u hoe u de situatie dan makkelijk in de hand kunt houden? In deze training leert u hoe u kunt omgaan met bewoners.
Naar de training

 

Trainingen - miniaturen - communicatie - onderhoud aan uw klantrelatie.jpg

Onderhoud aan uw klantrelatie

Enthousiaste klanten, die ambassadeur zijn van uw bedrijf, wi wil dat nu niet? Ze komen vaker terug, leveren meer omzet op én maken het werk leuker. Of het nu een particuliere of zakelijke relatie is, laat klanten merken dat ze ertoe doen. 
Naar de training

 

Trainingen - miniaturen - communicatie - van schilder naar teamleider.jpg

Probleemloos doorstromen van schilder naar leidinggevende

De overgang van schilder naar voorman/teamleider kan complex zijn. Het ene moment staat u nog tussen collega’s, het volgende moment moet u diezelfde collega’s aansturen. Hoe maakt u die overgang zo soepel mogelijk?
Naar de training

 

Bekijk ook ons totale trainingsaanbod met andere trainingscategorieën

Meer trainingsnieuws

Word nu een jaar lang gratis lid!

Specialisten in vastgoedonderhoud

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Meld u nu aan!