Glaszetten

Glaszetten

Glaszetten

Glaszetten

Als glaszetter moet u niet alleen werken volgens technische normen en richtlijnen, maar heeft u ook te maken met allerlei specifieke veiligheidsvoorschriften.

Glaszetten

Technische normen en richtlijnen

Glas is een technisch eindproduct dat moet voldoen aan specifieke kwaliteitseisen. Glas dat niet goed is geplaatst, kan leiden tot gevaarlijke situaties, schade of lekkage. Dat vraagt om een professionele behandeling en plaatsing volgens bepaalde normen en Nederlandse Praktijkrichtlijnen (NPR’s).

Veiligheidseisen

Voor glaszetwerkzaamheden gelden speciale bepalingen met betrekking tot tillen en dragen, beschreven in de Cao SAG. Zo mag u glas boven de 25 kg alleen met 2 of meer personen tillen. Boven de 50 kg is het gebruiken van hulpmiddelen verplicht. Lees er meer over in het dossier Tillen en dragen.

Mark Hulsen_800x450

Mark Hulsen

Glas, Industrieel, Restauratieschilders, Opleidingen
0182 - 556 129 | Stuur mij een e-mail

Subsidie woningeigenaren

Geld_papier_1024x350


Bent u eigenaar én bewoner van uw woning? Dan kunt u t/m 31 december 2020 profiteren van de Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH). Bijvoorbeeld bij het plaatsen van HR++-glas of triple glas.

Meer over de SEEH

Nieuws

Meer nieuws

Word nu een jaar lang gratis lid!

Profiteer van onze kennismakingsaanbieding

Wij geven u nu een jaar lang gratis én vrijblijvend het OnderhoudNL proeflidmaatschap!

U betaalt gedurende een jaar na aanmelding geen contributie en bedrijfstakheffing. Het lidmaatschap stopt automatisch na een jaar. U wordt tijdens uw proeflidmaatschap door ons benaderd met informatie over verlenging.

Meld u nu aan!

OnderhoudNL Partners