Consumentenfolders Glas

OnderhoudNL Consumentenfolders over glastoepassing

Consumentenfolders over glastoepassingen

Consumentenfolders Glas

Glas is razend populair. Ook als bouwmateriaal. Het ziet er niet alleen goed uit, maar als consument kunt u er ook energie en geld mee besparen. De consumentenfolders van OnderhoudNL helpen u de mogelijkheden te verkennen.

Isolerend glas: lees er meer over in de OnderhoudN

Bent u als consument benieuwd hoe u glas in uw woning kunt toepassen? OnderhoudNL-bedrijven geven u natuurlijk graag een deskundig advies over de prestaties, eigenschappen en toepassingsgebieden van glas. Bekijk onze consumentenfolders om u alvast te oriënteren. Bent u zelf glaszetter? Download de folders dan voor uw klanten.

Consumentenfolders downloaden

Subsidie op glas

Via de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) kunnen particulieren, vve’s en woningverhuurders subsidie krijgen voor het nemen van besparende en duurzame maatregelen in hun bestaande woning of bedrijfspand. Daaronder vallen ook isolatiemaatregelen zoals het laten plaatsen van isolatieglas. Download onze informatieve flyer over de ISDE met daarin alle informatie over deze subsidieregeling. 

Glas als bouwmateriaal

Glas is niet alleen geschikt voor raamkozijnen en deuren. Het is een veelzijdig product dat tegenwoordig overal wordt ingezet als bouwmateriaal. Wat is er nu fijner dan een woning of bedrijfspand met goede lichtinval zonder de nadelen van ‘te warm’, ‘te licht’, ‘te koud’ of ‘te donker’?

Slim glas

Naast isolatieglas is er glas dat door middel van zonnecellen zelf energie kan opwekken en opslaan. En glas dat de lichtdoorlating regelt door lichter of donkerder te kleuren, via een schakelaar of een app te bedienen. En wat dacht u van zelfreinigend glas dat daglicht en regen gebruikt om organisch vuil af te breken en weg te spoelen?

Veilig glas

Enkelglas is energieverspillend en onveilig. Als huiseigenaar en bewoner bent u zich vaak niet bewust van het gevaar in oudere huizen met betrekking tot glas. Niet alle moderne veiligheidsnormen zijn verplicht in oudere woningen, maar ze toepassen voorkomt enorm veel leed én zorgt voor een besparing op uw energiekosten. Bekijk de mogelijkheden in onderstaande video en neem contact op met een professioneel OnderhoudNL-glaszetbedrijf bij u in de buurt voor deskundig advies.

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt