Tijdelijk 100% subsidie op trainingen over veiligheid

header - gratis training veilig en gezond werken

Trainingen over veiligheid:

Tijdelijk 100% subsidie!

Trainingen veiligheid met subsidie

Stichting Mijn Carrière heeft budget voor het financieel ondersteunen van duurzame inzetbaarheid, onder andere door te investeren in de kennis van medewerkers op het gebied van veilig werken. Ook OnderhoudNL organiseert een aantal trainingen die in aanmerking komen voor subsidie van Stichting Mijn Carrière. Normaliter wordt maximaal 50% van de scholingskosten hierbij vergoed.

Gratis training volgen voor veilig en gezond werke

Tijdelijk 100% subsidie

Van 1 oktober 2022 tot en met 31 maart 2023 wordt de subsidieregeling Veilig Werken uitgebreid. Alle kosten van trainingen die veiligheid op de werkvloer verbeteren*, worden volledig vergoed. Dat betekent dat u als werkgever 100% van de scholingskosten én de verletkosten krijgt vergoed van Stichting Mijn Carrière. *BHV-trainingen, EHBO-cursussen, RI&E-trainingen en toolboxtrainingen worden niet vergoed. Kijk voor de voorwaarden op 'Veilig werken' van Stichting Mijn Carrière.

OnderhoudNL-trainingen met subsidie:

Trainingen van de fabrikant komen niet in aanmerking voor deze subsidie.

Duurzame inzetbaarheid

Stichting Mijn Carrière investeert in de duurzame inzetbaarheid van schilders, behangers, UTA-werknemers en alle andere werknemers die onder de Cao voor de Schilders-, Afwerkings- en Glaszetbedrijf (SAG) vallen. Dit loopbaanportal biedt werknemers en werkgevers uit de sector de mogelijkheid om subsidie aan te vragen voor scholing, met als doel de veiligheid op het werk te verbeteren.

Compensatie voor salariskosten

Daarnaast is er een compensatie voor de salariskosten (verletkosten) voor de dagen dan de werknemer scholing volgt. De subsidie en de verletkostenregeling geldt ook voor adviesgesprekken en loopbaantrajecten die via Stichting Mijn Carrière gevolgd worden.

Word nu een jaar lang gratis lid!

Specialisten in vastgoedonderhoud

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Meld u nu aan!