Tot 50% subsidie op trainingen over veiligheid

Tot 50% subsidie op trainingen over veiligheid

Trainingen over veiligheid:

Tot 50% subsidie

Trainingen veiligheid met subsidie

Stichting Mijn Carrière heeft budget voor het financieel ondersteunen van duurzame inzetbaarheid, onder andere door te investeren in de kennis van medewerkers op het gebied van veilig werken.

Tot 50% subsidie op trainingen over veiligheid

Ook OnderhoudNL organiseert een aantal trainingen die in aanmerking komen voor subsidie van Stichting Mijn Carrière. Maximaal 50% van de scholingskosten worden hierbij vergoed. 

OnderhoudNL-trainingen met subsidie:

U krijgt geen subsidie voor de opleiding Bedrijfshulpverlener (BHV). Ook trainingen van de fabrikant komen niet in aanmerking.

Duurzame inzetbaarheid

Stichting Mijn Carrière investeert in de duurzame inzetbaarheid van schilders, behangers, UTA-werknemers en alle andere werknemers die onder de Cao voor de Schilders-, Afwerkings- en Glaszetbedrijf (SAG) vallen. Dit loopbaanportal biedt werknemers en werkgevers uit de sector de mogelijkheid om subsidie aan te vragen voor scholing, met als doel de veiligheid op het werk te verbeteren.

Compensatie voor salariskosten

Daarnaast is er een compensatie voor de salariskosten (verletkosten) voor de dagen dan de werknemer scholing volgt. De subsidie en de verletkostenregeling geldt ook voor adviesgesprekken en loopbaantrajecten die via Stichting Mijn Carrière gevolgd worden.

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!