Subsidie op trainingen over veiligheid

header - gratis training veilig en gezond werken

Trainingen over veiligheid

Trainingen veiligheid met subsidie

Stichting Mijn Carrière ondersteunt de duurzame inzetbaarheid van medewerkers door te investeren in de kennis op het gebied van veilig werken. Daarom wordt 50% van de trainings- en verletkosten vergoed voor veiligheidstrainingen, zoals bijvoorbeeld VCA, Hoogwerker en Asbestverdacht materiaal herkennen. 

header - trainingen veilig & gezond werken - 1024x175

Ook OnderhoudNL organiseert een aantal trainingen die in aanmerking komen voor subsidie van Stichting Mijn Carrière. Maar vooral gebruik van deze subsidie, het is een mooie kans om uw medewerker te ondersteunen bij zijn leven lang ontwikkelen. Op onze trainingspagina vindt u een overzicht van alle trainingen. Op iedere pagina staat de subsidieregeling die van toepassing is. Kijk voor de mogelijkheden op Mijn Carrière.

OnderhoudNL-trainingen met subsidie:

Trainingen van de fabrikant komen niet in aanmerking voor deze subsidie.

Duurzame inzetbaarheid

Stichting Mijn Carrière investeert in de duurzame inzetbaarheid van schilders, behangers, UTA-werknemers en alle andere werknemers die onder de Cao voor de Schilders-, Afwerkings- en Glaszetbedrijf (SAG) vallen. Dit loopbaanportal biedt werknemers en werkgevers uit de sector de mogelijkheid om subsidie aan te vragen voor scholing, met als doel de veiligheid op het werk te verbeteren.

Compensatie voor salariskosten

Daarnaast is er een compensatie voor de salariskosten (verletkosten) voor de dagen dan de werknemer scholing volgt. De subsidie en de verletkostenregeling geldt ook voor adviesgesprekken en loopbaantrajecten die via Stichting Mijn Carrière gevolgd worden.

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt