Tot 50% subsidie op trainingen over veiligheid

Tot 50% subsidie op trainingen over veiligheid

Trainingen over veiligheid:

Tot 50% subsidie

Trainingen veiligheid met subsidie

Stichting Mijn Carrière heeft budget voor het financieel ondersteunen van duurzame inzetbaarheid, onder andere door te investeren in de kennis van medewerkers op het gebied van veilig werken.

Tot 50% subsidie op trainingen over veiligheid

Ook OnderhoudNL organiseert een aantal trainingen die in aanmerking komen voor subsidie van Stichting Mijn Carrière. Maximaal 50% van de scholingskosten worden hierbij vergoed. 

OnderhoudNL-trainingen met subsidie:

U krijgt geen subsidie voor de opleiding Bedrijfshulpverlener (BHV). Ook trainingen van de fabrikant komen niet in aanmerking.

Duurzame inzetbaarheid

Stichting Mijn Carrière investeert in de duurzame inzetbaarheid van schilders, behangers, UTA-werknemers en alle andere werknemers die onder de Cao voor de Schilders-, Afwerkings- en Glaszetbedrijf (SAG) vallen. Dit loopbaanportal biedt werknemers en werkgevers uit de sector de mogelijkheid om subsidie aan te vragen voor scholing, met als doel de veiligheid op het werk te verbeteren.

Compensatie voor salariskosten

Daarnaast is er een compensatie voor de salariskosten (verletkosten) voor de dagen dan de werknemer scholing volgt. De subsidie en de verletkostenregeling geldt ook voor adviesgesprekken en loopbaantrajecten die via Stichting Mijn Carrière gevolgd worden.

Subsidie aanvragen op startmijncarriere.nl

Word nu een jaar lang gratis lid!

Profiteer van onze kennismakingsaanbieding

Wij geven u nu een jaar lang gratis én vrijblijvend het OnderhoudNL proeflidmaatschap!

U betaalt gedurende een jaar na aanmelding geen contributie en bedrijfstakheffing. Het lidmaatschap stopt automatisch na een jaar. U wordt tijdens uw proeflidmaatschap door ons benaderd met informatie over verlenging.

Meld u nu aan!

OnderhoudNL Partners