OnderhoudNL Zorg Special

Isala ziekenhuis, Zwolle

Zorg Special

Zorg Special

OnderhoudNL heeft de markt van zorginstellingen in kaart gebracht. Die markt blijkt groot en divers. Van tandartsenpraktijk tot ziekenhuis en van verpleegcentrum tot woonvoorziening voor verstandelijk gehandicapten. Lees er alles over in onze Zorg Special.

OnderhoudNL Special Zorg

Zorginstellingen zijn zelf verantwoordelijk voor het vastgoedbeheer en staan onder grote financiële druk. Daardoor wordt het inkopen van onderhoud vaak kritisch benaderd. Professionele kennis en beheerste werkprocessen en meerjarenonderhoudsplannen zijn cruciaal voor zorginstellingen.

Speciale vaardigheden vereist

Het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden in en aan een zorginstelling betekent voornamelijk het beperken van overlast voor zowel de zorgverleners als de gebruikers en een goede routing van de werkzaamheden. Daarnaast vraagt het speciale organisatorische en sociaal-communicatieve vaardigheden van de werknemers van het onderhoudsbedrijf.

Zorg Special downloaden

Bent u lid van OnderhoudNL? Dan kunt u de Zorg Special (na inloggen) gratis downloaden.

In de Zorg Special vindt u ook de OnderhoudNL instrumenten die u hierbij kunt gebruiken, zoals:

contactpersonen-blok-Sjors Krikken_800x450

Sjors Krikken

Schilders, Garantie
0182 - 556 121 | 06 - 23 07 84 63
Stuur mij een e-mail

Mark Hulsen_800x450

Mark Hulsen

Schilders, Garantie, Opleidingen
0182 - 556 129 | 06 50 51 74 11
Stuur mij een e-mail

Nu downloaden:

OnderhoudNL-bedrijven

OnderhoudNL-bedrijven zijn professionele vakspecialisten waar u terecht kunt voor technische kennis, vakmanschap en kwaliteit. Zij geven u inzicht in de onderhoudsbehoefte en de bijbehorende financiële consequenties. Er is altijd een OnderhoudNL-bedrijf bij u in de buurt. Maak gebruik van de ledenzoekmodule op de homepage.  

Zoek OnderhoudNL-bedrijf

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt