OnderhoudNL Zorg Special

Isala ziekenhuis, Zwolle

Zorg Special

Zorg Special

OnderhoudNL heeft de markt van zorginstellingen in kaart gebracht. Die markt blijkt groot en divers. Van tandartsenpraktijk tot ziekenhuis en van verpleegcentrum tot woonvoorziening voor verstandelijk gehandicapten. Lees er alles over in onze Zorg Special.

OnderhoudNL Special Zorg

Zorginstellingen zijn zelf verantwoordelijk voor het vastgoedbeheer en staan onder grote financiële druk. Daardoor wordt het inkopen van onderhoud vaak kritisch benaderd. Professionele kennis en beheerste werkprocessen en meerjarenonderhoudsplannen zijn cruciaal voor zorginstellingen.

Speciale vaardigheden vereist

Het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden in en aan een zorginstelling betekent voornamelijk het beperken van overlast voor zowel de zorgverleners als de gebruikers en een goede routing van de werkzaamheden. Daarnaast vraagt het speciale organisatorische en sociaal-communicatieve vaardigheden van de werknemers van het onderhoudsbedrijf.

Zorg Special downloaden

Bent u lid van OnderhoudNL? Dan kunt u de Zorg Special (na inloggen) gratis downloaden.

In de Zorg Special vindt u ook de OnderhoudNL instrumenten die u hierbij kunt gebruiken, zoals:

Marianne Kortenbout_800x450

Marianne Kortenbout

Schilders en Garantie
0182 - 571 444 | Stuur mij een e-mail

Nu downloaden:

OnderhoudNL-bedrijven

OnderhoudNL-bedrijven zijn professionele vakspecialisten waar u terecht kunt voor gedegen technische kennis, vakmanschap en kwaliteit. Zij kunnen u inzicht geven in de onderhoudsbehoefte en de bijbehorende financiële consequenties. Er is altijd een OnderhoudNL-bedrijf bij u in de buurt. Maak gebruik van de ledenzoekmodule op de homepage.  

Zoek OnderhoudNL-bedrijf

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!