OnderhoudNL VvE Special

OnderhoudNL Special VvE

VvE Special

VvE Special

Een vereniging van eigenaren (vve) behartigt de belangen van eigenaren. Het onderhouden van het gebouw en de gemeenschappelijke ruimten hoort daar ook bij. Met 130.000 vve’s vormen ze een belangrijke groep opdrachtgevers voor veel schilders- en onderhoudsbedrijven. Wilt u als OnderhoudNL-bedrijf uw diensten voor de vve-markt uitbreiden? Lees er alles over in de OnderhoudNL VvE Special.

schilder-bij-busje-1024x350

Een belangrijk onderdeel van het onderhoud van vve’s betreft natuurlijk het schilderwerk en de daaraan gekoppelde werkzaamheden. Sinds 2018 moet een vve beschikken over een meerjarenonderhoudsplan of elk jaar minstens 0,5 % van de herbouwwaarde van het appartementencomplex reserveren voor noodzakelijk onderhoud en herstel van hun gebouwen.

VvE Special downloaden

Bent u lid van OnderhoudNL? Dan kunt u de VvE Special (na inloggen) gratis downloaden.

De VvE Special is inclusief de volgende hulpmiddelen:

Marianne Kortenbout_800x450

Marianne Kortenbout

Schilders en Garantie
0182 - 571 444 | Stuur mij een e-mail

Nu downloaden:

OnderhoudNL-bedrijven

OnderhoudNL-bedrijven zijn professionele vakspecialisten waar u terecht kunt voor gedegen technische kennis, vakmanschap en kwaliteit. Zij kunnen u inzicht geven in de onderhoudsbehoefte en de bijbehorende financiële consequenties. Er is altijd een OnderhoudNL-bedrijf bij u in de buurt. Maak gebruik van de ledenzoekmodule op de homepage.  

Zoek OnderhoudNL-bedrijf

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!