OnderhoudNL Special Scholen

OnderhoudNL Special Scholen

Scholen Special

Scholen Special

In Nederland staan 10.000 schoolgebouwen. Die moeten allemaal worden onderhouden. Wilt u werk maken van deze onderwijsinstellingen? Verdiep u dan in de specifieke wensen en behoeften van de onderwijsmarkt. Lees alles over deze markt in de Scholen Special.

OnderhoudNL Scholen

Onderhoud is bij scholen vaak een sluitpost op de begroting. De uitdaging voor het schoolbestuur en het onderhoudsbedrijf is dus om de kosten voor onderhoud te beheersen en waar mogelijk te beperken. Belangrijk is dan, dat over een langjarige termijn naar het onderhoud wordt gekeken. Schilders- en onderhoudsbedrijven kunnen in deze behoefte voorzien door het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan.

Scholen Special downloaden

Bent u lid van OnderhoudNL? Dan kunt u de Scholen Special (na inloggen) gratis downloaden.

Webinar 'Scholenonderhoud? Juist nu!'

Tijdens ons webinar, gaan we in ongeveer 45 minuten in op hoe bijvoorbeeld schoolbesturen overtuigd kunnen worden, hoe nieuwe doelgroepen in kaart gebracht en benaderd kunnen worden en hoe dat past binnen uw huidige strategie.

Marianne Kortenbout_800x450

Marianne Kortenbout

Relatiebeheer, Functienetwerken,
Schilders, Zelfstandigen en Garantie
0182 - 556 127 | 06 53 16 49 00
Stuur mij een e-mail

Mark Hulsen_800x450

Mark Hulsen

Schilders, Garantie, Opleidingen
0182 - 556 129 | 06 50 51 74 11
Stuur mij een e-mail

Nu downloaden:

OnderhoudNL-bedrijven

OnderhoudNL-bedrijven zijn professionele vakspecialisten waar u terecht kunt voor technische kennis, vakmanschap en kwaliteit. Zij geven u inzicht in de onderhoudsbehoefte en de bijbehorende financiële consequenties. Er is altijd een OnderhoudNL-bedrijf bij u in de buurt. Maak gebruik van de ledenzoekmodule op de homepage.  

Zoek OnderhoudNL-bedrijf

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt