OnderhoudNL Special Scholen

OnderhoudNL Special Scholen

Scholen Special

Scholen Special

In Nederland staan 10.000 schoolgebouwen. Die moeten allemaal worden onderhouden. Wilt u werk maken van deze onderwijsinstellingen? Verdiep u dan in de specifieke wensen en behoeften van de onderwijsmarkt. Lees alles over deze markt in de Scholen Special.

OnderhoudNL Scholen

Onderhoud is bij scholen vaak een sluitpost op de begroting. De uitdaging voor het schoolbestuur en het onderhoudsbedrijf is dus om de kosten voor onderhoud te beheersen en waar mogelijk te beperken. Belangrijk is dan, dat over een langjarige termijn naar het onderhoud wordt gekeken. Schilders- en onderhoudsbedrijven kunnen in deze behoefte voorzien door het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan.

Scholen Special downloaden

Bent u lid van OnderhoudNL? Dan kunt u de Scholen Special (na inloggen) gratis downloaden.

Marianne Kortenbout_800x450

Marianne Kortenbout

Schilders en Garantie
0182 - 556 127 | Stuur mij een e-mail

Nu downloaden:

OnderhoudNL-bedrijven

OnderhoudNL-bedrijven zijn professionele vakspecialisten waar u terecht kunt voor gedegen technische kennis, vakmanschap en kwaliteit. Zij kunnen u inzicht geven in de onderhoudsbehoefte en de bijbehorende financiële consequenties. Er is altijd een OnderhoudNL-bedrijf bij u in de buurt. Maak gebruik van de ledenzoekmodule op de homepage.  

Zoek OnderhoudNL-bedrijf

Word nu een jaar lang gratis lid!

Profiteer van onze kennismakingsaanbieding

Wij geven u nu een jaar lang gratis én vrijblijvend het OnderhoudNL proeflidmaatschap!

U betaalt gedurende een jaar na aanmelding geen contributie en bedrijfstakheffing. Het lidmaatschap stopt automatisch na een jaar. U wordt tijdens uw proeflidmaatschap door ons benaderd met informatie over verlenging.

Meld u nu aan!

OnderhoudNL Partners