Autostickers

Lidmaatschap header_1024x350

Autostickers bestellen

Draag het logo uit met OnderhoudNL autostickers

Bestel vandaag nog de gratis OnderhoudNL-stickers voor uw bedrijfswagen. Zo zorgt u voor extra herkenbaarheid voor uw doelgroep.

busje-snelweg-zonsondergang-1024x350

Onze OnderhoudNL-autostickers zijn beschikbaar in A5-formaat in twee kleurvarianten: donkergrijs en wit. Het materiaal is glanzend vinyl, bestand tegen alcohol en water.

OnderhoudNL bedrijfswagenstickers

Er zijn ook speciale autostickers om uw opdrachtgevers te laten zien dat u werkzaamheden verrricht op het gebied van energiebesparing. Het materiaal van de stickers is glanzend vinyl, bestand tegen alcohol en water.

Bedrijfswagenstickers energielabel

Nu bestellen (exclusief voor leden)

Bestel vandaag nog uw gratis bedrijfswagenstickers. Stuur een e-mail naar info@onderhoudnl.nl onder vermelding van uw lidnummer, de soort (OnderhoudNL- of Energielabelsticker), het gewenste aantal en de eventuele kleurvariant. Zo zorgen we er samen voor dat u én OnderhoudNL nog nadrukkelijker op de kaart komen te staan!

hermien

Hermien Talakua

Receptie
0182 - 556 100 | Stuur mij een e-mail

Exclusief voor leden

Het OnderhoudNL-lidmaatschap biedt bepaalde voordelen, zoals ledenkorting. Sommige producten en diensten zijn zelfs helemaal gratis voor leden. Bent u nog geen lid en wilt u ook kosteloos gebruikmaken van dit product?

Meer info over lid worden

Welkom

U bent van harte welkom op ons kantoor in Waddinxveen. De koffie staat voor u klaar.

Wilt u zich bij aankomst even melden bij de receptie?

Persoonlijk met ons kennismaken?

Vraag een bedrijfsbezoek aan!

Overweegt u om lid te worden van OnderhoudNL maar heeft u nog vragen? Bel 0182 571 444 of stuur ons een e-mail. U kunt ook een bedrijfsbezoek aanvragen om persoonlijk kennis te maken.

Bedrijfsbezoek aanvragen

Waarom inloggen?

Als OnderhoudNL-lid heeft u toegang tot bepaalde exclusieve informatie. Die ziet u alleen als u bent ingelogd.

Meer over inloggen

Nieuws

Meer nieuws

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!