P&O-netwerk

HR iconen

P&O-netwerk

BTH_177x190.jpg Dit project is mogelijk gemaakt door uw jaarlijkse bijdrage aan de Stichting Bedrijfstakheffing.

Bent u binnen uw bedrijf verantwoordelijk voor personeelszaken? Het P&O-netwerk van OnderhoudNL Vastgoed, Totaal en Industrieel houdt u op de hoogte over actuele onderwerpen op uw vakgebied. Dit doen wij door middel van themabijeenkomsten en onze nieuwsbrief.

P&O-netwerk bijeenkomst AI ChatGPT-16 april 2024_1024x606

Themabijeenkomsten

Het P&O-netwerk organiseert ongeveer twee keer per jaar een themabijeenkomst, soms met externe sprekers. Tijdens deze bijeenkomsten reiken we concrete handvatten aan waarmee u direct aan de slag kunt binnen uw bedrijf. De sfeer is informeel en u krijgt volop de gelegenheid om te netwerken met collega-P&O’ers.

Actuele onderwerpen

Onderwerpen van vorige bijeenkomsten waren onder meer het boeien en binden van medewerkers, de Wet Werk en Zekerheid, flexibele arbeid, het opbouwen van een personeelsdossier, de wijzigingen in de privacywetgeving (AVG), pensioenen, opleiden binnen het bedrijf, ongewenst gedrag, fysieke werkbelasting en ZZP wetgeving. De laatste bijeenkomst ging over AI en Chat GPT en hoe deze te gebruiken binnen P&O. Houd onze nieuwsbrief en social media in de gaten voor de volgende bijeenkomst.

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt