P&O-netwerk

HR iconen

P&O-netwerk

Bent u binnen uw bedrijf verantwoordelijk voor personeelszaken? Het P&O-netwerk van OnderhoudNL Vastgoed, Totaal en Industrieel houdt u op de hoogte over actuele onderwerpen op uw vakgebied. Dit doen wij door middel van themabijeenkomsten en onze nieuwsbrief.

Boardroomsessie boeien en binden van personeel

Themabijeenkomsten

Het P&O-netwerk organiseert ongeveer twee keer per jaar een themabijeenkomst, al of niet met externe sprekers. Tijdens deze bijeenkomsten reiken we concrete handvatten aan waarmee u direct aan de slag kunt binnen uw bedrijf. De sfeer is informeel en u krijgt volop de gelegenheid om te netwerken met collega-P&O’ers.

Actuele onderwerpen

Onderwerpen van vorige bijeenkomsten waren onder meer het boeien en binden van medewerkers, de Wet Werk en Zekerheid, flexibele arbeid, het opbouwen van een personeelsdossier, de wijzigingen in de privacywetgeving (AVG) en pensioenen. In april 2020 worden er drie bijeenkomsten georganiseerd over e-recruitment en de subsidiemogelijkheden van Stichting Mijn Carrière. 

Bekijk de data en locaties in onze agenda

Word nu een jaar lang gratis lid!

Profiteer van onze kennismakingsaanbieding

Wij geven u nu een jaar lang gratis én vrijblijvend het OnderhoudNL proeflidmaatschap!

U betaalt gedurende een jaar na aanmelding geen contributie en bedrijfstakheffing. Het lidmaatschap stopt automatisch na een jaar. U wordt tijdens uw proeflidmaatschap door ons benaderd met informatie over verlenging.

Meld u nu aan!

OnderhoudNL Partners