P&O-netwerk

HR iconen

P&O-netwerk

Bent u binnen uw bedrijf verantwoordelijk voor personeelszaken? Het P&O-netwerk van OnderhoudNL Vastgoed, Totaal en Industrieel houdt u op de hoogte over actuele onderwerpen op uw vakgebied. Dit doen wij door middel van themabijeenkomsten en onze nieuwsbrief.

Boardroomsessie boeien en binden van personeel

Themabijeenkomsten

Het P&O-netwerk organiseert ongeveer twee keer per jaar een themabijeenkomst, soms met externe sprekers. Tijdens deze bijeenkomsten reiken we concrete handvatten aan waarmee u direct aan de slag kunt binnen uw bedrijf. De sfeer is informeel en u krijgt volop de gelegenheid om te netwerken met collega-P&O’ers.

Actuele onderwerpen

Onderwerpen van vorige bijeenkomsten waren onder meer het boeien en binden van medewerkers, de Wet Werk en Zekerheid, flexibele arbeid, het opbouwen van een personeelsdossier, de wijzigingen in de privacywetgeving (AVG), pensioenen, opleiden binnen het bedrijf en fysieke belasting.

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!