Juridische contractencheck

Header thema Ondernemen_1024x350

Juridische contractencheck

Juridische contractencheck

U biedt de werknemer een arbeidsovereenkomst aan en bent benieuwd of een proeftijd mag worden afgesproken of u wilt de arbeidsovereenkomst met de werknemer via een vaststellingsovereenkomst (beëindigingsovereenkomst) beëindigen? Laat Ledenadvies deze overeenkomsten voor u controleren voordat u ondertekent.

Schrijven_hand_1024x350

Het is belangrijk dat u bij het aangaan van overeenkomsten -maar ook bij beëindiging daarvan- niet achteraf tegen kosten of problemen aanloopt. Maak als OnderhoudNL-lid daarom gebruik van de gratis juridische contractencheck.

Juridische contractencheck aanvragen

Ledenadvies bekijkt uw contracten op belangrijke onderdelen zoals de proeftijd, aanzegplicht, de ketenregeling, de (fictieve) opzegtermijnen, de transitievergoeding, het finaal kwijtingsbeding, afspraken, etc. Op basis van de bevindingen adviseren wij u en denken graag met u mee hoe u het best kunt handelen.

Interesse? Bel dan naar Ledenadvies, tel. 0182-556 124 / 0182-556 107 of stuur een e-mail. Het enige dat u verder hoeft te doen is het verstrekken van kopieën van uw arbeidsovereenkomst(en).

Modelcontracten van OnderhoudNL

Wij raden u aan om bij het aangaan of verlengen van arbeidsovereenkomsten gebruik te maken van de model arbeidsovereenkomsten op onze website. Op deze pagina vindt u ook de beëindigingsovereenkomsten aan.

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!