Cao-onderhandelingen 2021

Planningsoverleg-1024x350

Cao-onderhandelingen 2021

Cao-onderhandelingen 2021

Een nieuwe cao van OnderhoudNL met de bonden LBV en FNV én CNV is een feit. Het onderhandelingsresultaat voor een nieuwe cao voor de schilders-, afwerkings-, vastgoedonderhoud- en glaszetbedrijven is voorgelegd aan de achterbannen van cao-partijen en heeft op 1 november tot algemene instemming geleid. 

cao_1024x350
cao_1024x350

Nieuwsberichten:

Nieuwe cao SAVG

De nieuwe cao voor het schilders-, afwerkings-, vastgoedonderhouds- en glaszetbedrijf (SAVG) gaat in per 1 oktober 2021 en loopt tot 31 oktober 2025. Het ministerie van SZW heeft de cao SAVG algemeen verbindend verklaard (AVV). Hierdoor is de cao SAVG per 15 januari 2022 van toepassing op álle werkgevers en werknemers in de bedrijfstak. Download hier de volledige cao SAVG.

Onderhandelingsresultaat:

U kunt het onderhandelingsresultaat dat op 26 oktober is toegelicht tijdens de ALV van OnderhoudNL downloaden: Onderhandelingsresultaat oktober 2021

Voorstellen:

Tijdens de eerste ronde op 9 september hebben wij en de vakbonden LBV, FNV en CNV onze voorstellen voor een nieuwe cao gepresenteerd en toegelicht.
Cao-voorstellen OnderhoudNL

 

Resultaten Arbeidsvoorwaardenscan:

Afgelopen zomer hebben wij zowel werkgevers als hun medewerkers gevraagd hun mening te geven over de arbeidsvoorwaarden in onze bedrijfstak. We hebben veel reacties ontvangen. De voorkeuren die uit bevraging naar voren kwamen, vormen de basis voor de cao-onderhandelingen.

Samenvatting resultaten Arbeidsvoorwaardenscan

Nieuws

Meer nieuws

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!