Cao-onderhandelingen 2021

Planningsoverleg-1024x350

Cao-onderhandelingen 2021

Cao-onderhandelingen 2021

Een nieuwe cao van OnderhoudNL met de bonden LBV en FNV én CNV lijkt nabij. Het op 11 oktober bereikte onderhandelingsresultaat voor een nieuwe vierjarige (!) cao voor de schilders-, afwerkings-, vastgoedonderhoud- en glaszetbedrijven lichten wij graag toe tijdens onze al geplande digitale Algemene Ledenvergadering op dinsdag 26 oktober. Meld u aan.

cao_1024x350
cao_1024x350

Nieuwsberichten:

Onderhandelingsresultaat:

U kunt het onderhandelingsresultaat dat op 26 oktober toegelicht wordt tijdens de ALV van OnderhoudNL downloaden: Onderhandelingsresultaat 11 oktober 2021

Voorstellen:

Tijdens de eerste ronde op 9 september hebben wij en de vakbonden LBV, FNV en CNV onze voorstellen voor een nieuwe cao gepresenteerd en toegelicht.
Cao-voorstellen OnderhoudNL

 

Resultaten Arbeidsvoorwaardenscan:

Afgelopen zomer hebben wij zowel werkgevers als hun medewerkers gevraagd hun mening te geven over de arbeidsvoorwaarden in onze bedrijfstak. We hebben veel reacties ontvangen. De voorkeuren die uit bevraging naar voren kwamen, vormen de basis voor de cao-onderhandelingen.

Samenvatting resultaten Arbeidsvoorwaardenscan

Nieuws

Meer nieuws

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!