Nieuws_1024x175

Webinar over RVU, premiepauze en inflatie terugkijken

Webinar over RVU, premiepauze en inflatie terugkijken

Op donderdag 7 juli keken circa honderd mensen naar ons webinar waarin we een update gaven over de twee zwaar werk regelingen in de cao SAVG (RVU en Generatiepact), de RVU-premiepauze en de cao-loonafspraak voor 2023. Heeft u het webinar gemist? Dan kunt u het via deze link terugkijken waar en wanneer het u uitkomt.

Webinar over RVU, premiepauze en inflatie terugkij
Webinar over RVU, premiepauze en inflatie terugkij

Ervaringen van afgelopen half jaar

Vanuit onze leden was gevraagd om een stand van zaken aan de hand van de ervaringen van de twee nieuwe cao-regelingen van afgelopen half jaar: Regeling Vervroegd Uittreden (RVU) en de regeling Generatiepact. In het webinar zijn enkele situaties behandeld en zijn de regelingen nogmaals belicht.

Loonafspraak cao SAVG 2023

In artikel 28 cao SAVG staat de loonafspraak die cao-partijen met elkaar gemaakt hebben. Tijdens het webinar is deze afspraak nader toegelicht en zijn vragen beantwoord. Zoals hoe de huidige inflatie en prijsniveaus zich verhouden tot de loonafspraak.

Terugkijken

Kijk ons webinar terug en u bent weer volledig op de hoogte. Ons webinar is geschikt en toegankelijk voor alle geïnteresseerden in cao-actualiteiten.

Meld u aan om het webinar terug te kijken

Meer nieuws van afgelopen week

Meer nieuws

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt