Nieuws_1024x175

Webinar ‘RVU en Generatiepact uitgelegd’ op 8 december

Webinar ‘RVU en Generatiepact uitgelegd’ op 8 december

Op woensdagmiddag 8 december organiseren wij een webinar over twee nieuwe regelingen in de cao SAVG: de Regeling Vervroegd Uittreden (RVU) en de Regeling Generatiepact. Beide gaan 1 januari 2022 in. De regelingen zijn bedoeld om de duurzame inzetbaarheid van oudere medewerkers te verbeteren doordat zij minder kunnen gaan werken of eerder kunnen stoppen met werken.

Webinar ‘RVU en Generatiepact uitgelegd’ op 8 dece
Webinar ‘RVU en Generatiepact uitgelegd’ op 8 dece

Wat wordt er van u verwacht?

Het is logisch dat er bij de start van nieuwe cao-regelingen vragen ontstaan. Er zijn andere cao’s die  dit soort regelingen al langer kennen, maar voor onze bedrijven in de schilders-, afwerkings-, vastgoedonderhouds- en glaszetbedrijfstak zijn ze nieuw. Vandaar dat we via een kort webinar in drie kwartier beide nieuwe regelingen willen toelichten. Wat houden ze in, wat wordt er van u als werkgever verwacht, wie doet de aanvraag, hoe werkt het declareren, etc?

Infographic downloaden

Floris Visser van Ledenadvies presenteert het webinar samen met Vincent Sapuletej, manager arbeidsvoorwaarden en tevens lid van de commissie arbeidsvoorwaarden en de cao-onderhandelingsdelegatie. Op onze website zijn twee pagina’s ingericht met informatie over de regelingen.

Ook kunt u ons handige infographic downloaden om te delen met uw medewerkers. Heeft u nu al vragen die u graag behandeld ziet tijdens het webinar? Stuur deze dan per e-mail naar Ledenadvies.

floris

Floris Visser

Ledenadvies
0182 - 556 124 | Stuur mij een e-mail

contactpersonen-blok-Dick-800x450

Dick Voortman

Arbeidsverhoudingen (pensioen)
0182 - 571 444 | 06 - 10 95 31 65
Stuur mij een e-mail

Volg ons op social media:

Meer nieuws van afgelopen week

Meer nieuws

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt