header-wij-onderhouden-van-nederland---banner

‘Wij onderhouden van Nederland’ - Arbeidsmarktcampagne voor de branche

Online lancering op donderdag 1 juni

‘Wij onderhouden van Nederland’ - Arbeidsmarktcampagne voor de branche

Op donderdag 1 juni gaat onze arbeidsmarktcampagne vanuit de schilders- en onderhoudsbranche van start. Het doel? De harten van Nederland veroveren ❤️. Uw bedrijf speelt daarin een belangrijke rol. Met deze campagne werken we aan meer zichtbaarheid als een branche die mooi en noodzakelijk werk doet én aantrekkelijk is om in te werken. Al onze sectoren komen erin aan bod en alle aangesloten leden spelen een belangrijke rol.

opnames campagne OnderhoudNL 2023-3 - 1024x606

Vacatureplatform

Het belangrijkste doel van de campagne is leden te ondersteunen bij hun zoektocht naar vakmensen. Van schilders en glaszetters tot calculatoren en projectleiders. Op de speciale campagnewebsite kunnen (latent) werkzoekenden straks alles lezen over deze functies en direct reageren op vacatures van onze leden. Leden kunnen hier zelf mee aan de slag gaan via Mijn OnderhoudNL. Ook aan bedrijven die niet op zoek zijn naar personeel is gedacht. Via een zoekmachine kunnen opdrachtgevers onze leden straks eenvoudig vinden op het type werkzaamheden die leden uitvoeren. Dit kunnen bedrijven vanaf 17 mei in Mijn OnderhoudNL zelf regelen.

Lancering 1 juni

Na maanden van voorbereiding is de campagne op donderdag 1 juni gelanceerd. Speel zelf als bedrijf ook een belangrijke rol in de campagne. Bijvoorbeeld door zelf het promotiemateriaal in te zetten, via social media uw vaktrots uit te stralen met #wijonderhoudenvan en uiteraard zelf uw vacatures aan te melden via MijnOnderhoudNL.

vink vacatures aan - mijnonderhoudnl.jpg

Vink zelf uw vacatures aan en uit

Uw bedrijf is direct voor werkzoekenden op vacatureniveau zichtbaar. Het enige wat u hoeft te doen, is dit stappenplan te volgen om uw vacatures aan te melden.

Martin Hoogerwaard_800x450

Martin Hoogerwaard

Marketing
06 43 02 45 43 | Stuur mij een e-mail

Volg de social media accounts van de campagne

Deel jouw vaktrots op social media met de hashtag #wijonderhoudenvan

Volg ons op Instagram

Nieuws

Meer nieuws

Word nu een jaar lang gratis lid!

Specialisten in vastgoedonderhoud

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Meld u nu aan!