OnderhoudNL BrancheBarometer

Feedback-1024x350

BrancheBarometer

BrancheBarometer

BTH_177x190.jpg Dit project is mogelijk gemaakt door uw jaarlijkse bijdrage aan de Stichting Bedrijfstakheffing.

OnderhoudNL wil graag de invloed van de economische omstandigheden op de op de schilders-, onderhouds-, glas- en metaalconserveringsbranche in kaart brengen. Daarom wordt de conjuncturele ontwikkeling twee keer per jaar gemeten via de BrancheBarometer (voorheen Ondernemerspanel), een digitale enquête onder leden.

Conjunctuur-1024x350

Het doel van het OnderhoudNL BrancheBarometer is enerzijds het volgen van de conjunctuur en de laatste ontwikkelingen in de sector en anderzijds het ondersteunen van de leden in hun bedrijfsvoering met verkoopadvies, doelgroepspecificaties en marktfeiten.

Bedrijfsbenchmark

De BrancheBarometer vraagt leden van OnderhoudNL om terug te blikken op het afgelopen seizoen en een verwachting uit te spreken over het komende seizoen. De resultaten van de BrancheBarometer zijn voor leden ook interessant als een bedrijfsbenchmark in onze sector. U kunt eenvoudig zien hoe vergelijkbare bedrijven het doen qua werkgelegenheid, werkvoorraad, marges etc.

Representativiteit

Hoe meer OnderhoudNL-bedrijven meedoen met de BrancheBarometer, hoe representatiever de onderzoeksresultaten. Ontvangt u als lid van OnderhoudNL een verzoek om de digitale enquête in te vullen, dan stellen wij uw deelname dan ook zeer op prijs.

In het grijze blok 'Downloads' kunt u de rapporten van voorgaande enquêtes downloaden

Nieuws

Meer nieuws

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt