Proeflidmaatschap OnderhoudNL

gratis lidmaatschap van OnderhoudNL voor schilders

Proeflidmaatschap

Een jaar lang gratis!

Proeflidmaatschap

U kunt ook gebruikmaken van onze unieke aanbieding om één jaar lang gratis* proeflid te worden van OnderhoudNL.

Op die manier maakt u kennis met OnderhoudNL, onze medewerkers, dienstverlening, producten en andere OnderhoudNL-bedrijven tijdens bijeenkomsten. Zonder dat u ergens aan vast zit! Na een jaar wordt u door ons gebeld of u uw lidmaatschap wilt omzetten in een definitief lidmaatschap.

Geen contributie

  • Bij het proeflidmaatschap hoeft u, zowel voor de hoofd- als dochtervestigingen, geen basis- en omzet-gerelateerde contributie te betalen, geen sectorheffing en u betaalt geen premie aan de Stichting Bedrijfstakheffing.
  • U valt wel onder de cao voor het schilders-, afwerkings-, vastgoedonderhouds- en glaszetbedrijf (SAVG) en onder de cao Uitvoeringsregelingen voor het schilders-, afwerkings- en glaszetbedrijf (cao USAG) en betaalt als gevolg daarvan uw premie aan de Stichting USAG.
  • Het lidmaatschap stopt automatisch na 1 jaar. U wordt tijdens uw proeflidmaatschap door ons benaderd met informatie voor verlenging.

*Deze aanbieding is een kennismakingsaanbieding en geldt niet voor bedrijven die in de afgelopen drie jaar al eerder lid zijn geweest. Bovendien geldt deze aanbieding niet voor bedrijven die lid worden van de sector Totaal.

Marianne Kortenbout_800x450

Marianne Kortenbout

Schilders en Garantie
0182 - 571 444 | Stuur mij een e-mail

Meer info het lidmaatschap?

Vragen over het lidmaatschap van OnderhoudNL? Benieuwd naar de voordelen of uw contributie? Marianne Kortenbout staat u graag te woord. 

Plan direct een afspraak in haar agenda

Nieuws

Meer nieuws