RGS-scans

Laagbouw OnderhoudNL_1024x350

RGS-scans

Snel en eenvoudig weten of RGS iets voor uw bedrijf is?

We hebben samen met Aedes en Bouwend Nederland twee RGS-scans ontwikkeld. Een voor opdrachtnemers en een voor opdrachtgevers. De korte scans van 10 vragen zijn bedoeld om een eerste inzicht te geven in hoeverre resultaatgericht samenwerken interessant is voor een organisatie en of zij al klaar zijn om RGS toe te passen. U kunt de scan zelf uitvoeren of delen met twijfelende opdrachtgevers of ketenpartners.

RGS-scans_1024x350
RGS-scans_1024x350

Eindresultaat

Het vergt flink wat aanpassingen in een organisatie, beleid, cultuur en werkwijze om ketenintegratie succesvol te maken. Daarom is het handig om bij interesse voor RGS eerst deze korte scan uit te voeren. De uitslag van de scan kan antwoord geven op de vraag of RGS (op dit moment) iets is voor uw bedrijf. De scan bestaat uit een 10-tal stellingen, waarop drie antwoorden gegeven kunnen worden:

  • geheel van toepassing
  • deels van toepassing
  • niet van toepassing

Terugkoppeling

Op basis van de gegeven antwoorden krijgt u een terugkoppeling toegestuurd, waarbij wordt aangegeven of RGS (op dit moment/in deze situatie) geheel, grotendeels of beperkt bij uw organisatie past. Daarbij wordt verwezen naar informatie waar u voor het maken van een vervolgstap gebruik van kunt maken.

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt