Ketensamenwerking

Ketensamenwerking

Ketensamenwerking

Ketensamenwerking

Ketensamenwerking is het streven naar samenwerking tussen de in de keten betrokken specialistische partijen. Bij het welslagen van samenwerking in de keten speelt het werken volgens dezelfde normen, standaards of processen een belangrijke rol. Hiervoor is resultaatgericht samenwerken (RGS) de basis.

vastgoed-contract-1024x350

Samenwerken met een eenduidig proces betekent inzicht in kwaliteit en KPI’s, en houdt in dat risico’s, beleid en budget goed zijn afgestemd voor realistische onderhoudsplannen, betekent grip en controle op proces, kosten en kwaliteit en stelt in staat om te sturen op basis van data, met uiteindelijk als doel: stabiele en lagere beheerskosten (directe en indirecte kosten).
Meer over resultaatgericht samenwerken (RGS)

 

Collectieve intelligence organiseren (data)

Naast het volgen van Digi-deal, een platform voor samenwerking op het gebied van data voor de gehele bouwkolom onderzoekt OnderhoudNL haar rol als facilitator op het gebied van data (zoals gemiddelde werkvoorraad, uurlonen, eenheidsprijzen, kosten van ingrepen, etc.), voor haar leden in het kader van samenwerking met opdrachtgevers.

Verticale en horizontale ketensamenwerking faciliteren

OnderhoudNL kijkt ook hoe zij de verticale ketensamenwerking (kolom fabrikant-afnemer) en horizontale ketensamenwerking horizontaal kan faciliteren (uitvoerende partij met onderaanneming van collega-lidbedrijven, aannemers B&U, installateurs, dakdekkers, stukadoors en vloerbedrijven).

edwin

Edwin Meeuwsen

Totaal, Stichting RGS en VGO-keur
0182 - 556 123 | Stuur mij een e-mail

Nieuws

Meer nieuws

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!