Modelovereenkomsten RGS

Modelovereenkomsten RGS

Modelovereenkomsten RGS voor woningcorporaties

Modelovereenkomsten RGS

De modelovereenkomsten RGS van de vereniging van woningcorporaties Aedes en OnderhoudNL ondersteunen bij slim samenwerken van corporatie en opdrachtnemers. In een modelovereenkomst staan afspraken over de verantwoordelijkheden, aansprakelijkheid en risico’s in een onderhouds- of renovatieproject. 

Contractondertekening_1024x350

Slim samenwerken

Bij Resultaatgericht Samenwerken (RGS) gaat het om efficiënte bedrijfsprocessen en het continu verbeteren van de samenwerking tussen corporatie en opdrachtnemers. Slim samenwerken met opdrachtnemers moet leiden tot een beter resultaat tegen minder kosten. De modelovereenkomsten RGS ondersteunen daarbij.

Werkwijze bij RGS

Bij RGS beschrijft een corporatie het te bereiken resultaat in een vraag aan de opdrachtnemer. Die presenteert vervolgens de mogelijkheden in verschillende scenario’s met financiële doorrekening. Daarna maakt de corporatie een keuze. De afspraken worden vastgelegd in prestatie-eisen en dus niet in een vooraf dichtgetimmerd bestek.

Verantwoordelijkheden, aansprakelijkheid en risico’s

In het modelcontract staan afspraken over de verantwoordelijkheden, aansprakelijkheid en risico’s in een onderhouds- of renovatieproject. Dat maakt de samenwerking voor corporaties en onderhoudsbedrijven makkelijker en transparanter.

edwin

Edwin Meeuwsen

Totaal en VGO-keur
0182 - 556 123 | Stuur mij een e-mail

Logo_VGOkeur_RGB


De Stichting VGO beheert het VGO-keur als keurmerk voor resultaatgericht samenwerken. Het toont aan dat een vastgoedonderhoudsbedrijf zowel financieel als ook organisatorisch bekend is met deze wijze van langdurige samenwerking met opdrachtgevers.

Naar VGO-keur

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!