Mkb-kredietverlening

Mkb-kredietverlening voor (startende) ondernemers

Mkb-kredietverlening

Mkb-kredietverlening

Bent u een (startende) ondernemer in het midden- en kleinbedrijf en heeft u bedrijfskrediet nodig? Sinds de kredietcrisis is er gelukkig meer aandacht voor de kredietverlening van banken aan het mkb, en zijn er nieuwe financieringsmogelijkheden speciaal voor deze doelgroep. Denk bijvoorbeeld aan het MKB-krediet en microkredieten.

Kredietverlening voor ondernemers in het mkb

MKB-krediet

Als de bank u geen lening wil geven, kunt u het MKB-krediet overwegen. Dit is een zakelijke lening van tussen de € 50.000 en € 250.000 van Qredits, een kredietverstrekker speciaal voor ondernemers. Qredits verstrekt ook microkredieten (tot € 50.000).

Meer over MKB-krediet

 

Borgstelling MKB-kredieten (BMKB)

Heeft u te weinig onderpand (bijvoorbeeld gebouwen of machines) om geld te lenen? Vraag bij uw financierder naar de mogelijkheden van Borgstelling MKB-kredieten (BMKB). Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat staat met het borgstellingskrediet voor een deel garant voor de lening.

Meer over BMKB

 

Alternatieve financiering

Denk daarnaast ook aan andere oplossingen, zoals het leasen in plaats van kopen van bedrijfsmiddelen, subsidies en crowdfunding.

Meer over alternatieve financiering

 

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!