Mkb-kredietverlening

Mkb-kredietverlening voor (startende) ondernemers

Mkb-kredietverlening

Mkb-kredietverlening

Bent u een (startende) ondernemer in het midden- en kleinbedrijf en heeft u bedrijfskrediet nodig? Sinds de kredietcrisis is er gelukkig meer aandacht voor de kredietverlening van banken aan het mkb, en zijn er nieuwe financieringsmogelijkheden speciaal voor deze doelgroep. Denk bijvoorbeeld aan het MKB-krediet en microkredieten.

Kredietverlening voor ondernemers in het mkb

MKB-krediet

Als de bank u geen lening wil geven, kunt u het MKB-krediet overwegen. Dit is een zakelijke lening van tussen de € 50.000 en € 250.000 van Qredits, een kredietverstrekker speciaal voor ondernemers. Qredits verstrekt ook microkredieten (tot € 50.000).

Meer over MKB-krediet

 

Borgstelling MKB-kredieten (BMKB)

Heeft u te weinig onderpand (bijvoorbeeld gebouwen of machines) om geld te lenen? Vraag bij uw financierder naar de mogelijkheden van Borgstelling MKB-kredieten (BMKB). Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat staat met het borgstellingskrediet voor een deel garant voor de lening.

Meer over BMKB

 

Alternatieve financiering

Denk daarnaast ook aan andere oplossingen, zoals het leasen in plaats van kopen van bedrijfsmiddelen, subsidies en crowdfunding.

Meer over alternatieve financiering

 

Word nu een jaar lang gratis lid!

Profiteer van onze kennismakingsaanbieding

Wij geven u nu een jaar lang gratis én vrijblijvend het OnderhoudNL proeflidmaatschap!

U betaalt gedurende een jaar na aanmelding geen contributie en bedrijfstakheffing. Het lidmaatschap stopt automatisch na een jaar. U wordt tijdens uw proeflidmaatschap door ons benaderd met informatie over verlenging.

Meld u nu aan!

OnderhoudNL Partners