OnderhoudN Softwareonderzoek

OnderhoudNL Softwareonderzoek naar gebr

Rapportage softwareonderzoek

Welke bedrijfsvoeringssoftware gebruikt de onderhoudsbranche?

Rapportage softwareonderzoek

Het D&I Platform van OnderhoudNL laat regelmatig een onderzoek uitvoeren onder de leden van de sectoren Vastgoed en Totaal naar het softwaregebruik binnen de bedrijfsvoering. Dit rapport geeft een overzicht van de beschikbare software-oplossingen om de bedrijfsvoering te verbeteren.

Download de OnderhoudNL Rapportage softwareonderzo

Het doel van het meest recente onderzoek uit 2020 is om inzicht te krijgen in het huidige softwaregebruik en om mogelijkheden aan te geven om de efficiëntie te verbeteren: waar liggen voor de bedrijven kansen om processen te verbeteren door middel van (verdere) automatisering?

Trends in gebruik van software

Omdat vergelijkbaar onderzoek ook al in 2014 en 2017 is uitgevoerd, krijgen we ook trends in het gebruik van software in beeld. Denk aan generieke ERP- of calculatiesystemen, maar ook software voor specifieke onderwerpen als uitvoeren van inspecties, resultaatgericht samenwerken, planning, voortgangsbewaking, materieelbeheer, MJOP of kilometer- en salarisadministraties.Bij het onderzoek wordt verder in kaart gebracht welke aanvullende behoeften er bij de bedrijven zijn op het gebied van software/digitalisering en zijn enkele vragen opgenomen over onderwerpen als cybersecurity en data.

Rapportage softwareonderzoek downloaden

Bent u lid van OnderhoudNL? Dan kunt u het rapport (na inloggen) gratis downloaden.

Softwareonderzoek 2014 en 2017

Jeroen van Dorp_800x450

Jeroen van Dorp

Projecten en Partners
0182 - 556 132 | 06 20 83 48 71
Stuur mij een e-mail

Platform D&I

Houdt u zich binnen uw organisatie bezig met ICT? Sluit u aan bij het platform D&I van OnderhoudNL.

Meer over het Platform D&I

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt