Technische Commissie Industrieel

Nijmegen Waalbrug, foto Marc Ryckaert (MJJR)

Technische commissie Industrieel

Technische commissie Industrieel

Sector Industrieel van OnderhoudNL heeft eigen Technische Commissie. Deze bestaat uit experts van onze lidbedrijven. Deze experts komen periodiek samen om onze arbomanager vanuit de praktijk van de sector Industrieel te adviseren over kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu (QHSE).

arbobeleid-1024x350
arbobeleid-1024x350

Adviezen en input RWS en SZW

Denk dan aan gevaarlijke stoffen waar de leden van OnderhoudNL Industrieel mee te maken hebben, zoals bijvoorbeeld Chroom-6, Lood, Cadmium en Zink. Onze manager Arbo & Milieu, Christel Peppelenbos, onderhoudt contact met zowel Rijkswaterstaat (RWW) als Inspectie SZW (iSZW) over bijvoorbeeld het dossier Chroom-6. Zij neemt de adviezen van de Technische Commissie Industrieel daarin mee.

Technische onderwerpen

Daarnaast geeft de Technische Commissie Industrieel ook adviezen en input aan onze NEN-afvaardiging Verfwaren. Ook geven zij adviezen over technische onderwerpen die vooral relevant zijn voor de leden van Industrieel, zoals bijvoorbeeld over straalgrit. De leden zijn ook betrokken als inhoudelijk sparringpartner bij de periodieke OnderhoudNL Industrieel Events.

Leden Technische Commissie Industrieel:

Ilja Bangma, Van der Ende Industry
Richard Draër, Van der Ende Industry
Gert Koster, Henskes Noord
Joris Lugies, Bilfinger Industrial Services Nederland BV
Jo Neefs, Iris NV
Elie van Schenkhof, Gelders Staalstr. & Schildersbedrijf BV
Olaf Smale, Brand Coating Services B.V.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de Technische Commissie Industrieel? Neem dan contact op met sectormanager Ferdinand Wieman van OnderhoudNL 

Ferdinand Wieman_800x450

Ferdinand Wieman

Glas, Industrieel, Vastgoed en Restauratieschilders
0182 - 556 139 | Stuur mij een e-mail

Christel Peppelenbos_800x450

Christel Peppelenbos

Arbo en Milieu
0182 - 556 128 | Stuur mij een e-mail

Meer over onze organisatie

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!