Publicaties Industrieel

Metaalconservering-1024x350

Publicaties Industrieel

Metaalconserveerders worden steeds meer projectpartners waardoor ze een steeds grotere rol spelen in de totstandkoming en uitvoering van bestekken, logistiek en nazorg. OnderhoudNL Industrieel bewaakt hun belangen en draagt bij aan innovatie en vernieuwing in de branche. Zo zijn wij ook betrokken bij de totstandkoming van een aantal publicaties. 

Praktijkrichtlijn Poeder en Natlak_1024x350
Praktijkrichtlijn Poeder en Natlak_1024x350

Praktijkrichtlijn Poeder & Natlak op verzinkte ondergronden

Tijdens de vakbeurs Material+Eurofinish+Surface (MES) is op 16 september 2021 de herziene versie van de Praktijkrichtlijn Poeder en Natlak op verzinkte ondergronden gepresenteerdOnderhoudNL heeft samen met Vereniging ION, VOM en Zinkinfo Benelux aan deze uitgave gewerkt. Deze inmiddels derde uitgave van de Praktijkrichtlijn wordt branchebreed gedragen en is de leidraad voor het aanbrengen van natlakken en poederlakken op uitsluitend nieuwe verzinkte ondergronden.  
 
Daarnaast zorgt de praktijkrichtlijn ervoor dat opdrachtgevers en klanten goed geïnformeerd zijn over de mogelijkheden. Aangegeven wordt waar rekening mee gehouden moet worden bij ontwerp, systeemkeuze en opdrachtverstrekking. En dat alles gebaseerd op de expertise van de betrokken partijen.

Download de Praktijkrichtlijn Poeder & Natlak op verzinkte ondergronden


Download de checklist voor afspraken voor de keuze van het coatingsysteem

 

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt