Begeleiding voor leermeesters

mitchell begeleid door leermeester Rob - OnderhoudNL

Begeleiding voor leermeesters

De leermeester is aan zet

Begeleiding voor leermeesters

De komende jaren staat de leermeester bij OnderhoudNL centraal. OnderhoudNL Opleidingen, de Schildersvakopleidingen en SBB werken samen aan een breed pakket om leermeesters optimaal te ondersteunen om zijn of haar taak met veel plezier en voldoening te kunnen volbrengen (van start tot finish). Denk aan workshops, (verdiepings)trainingen en bijeenkomsten bij de Schildersvakopleidingen.

banner---trainingen-voor-leermeester-in-schildersvak---OnderhoudNL---1024x350

Leermeestertrainingen

Bent u al enige tijd leermeester, dan nog zijn onze nieuwe leermeestertrainingen een mooie manier om helemaal bijgepraat te worden over de laatste ontwikkelingen rond het opleiden van leerlingen en de vaardigheden die daar tegenwoordig bij horen. Naast de geheel vernieuwde en geactualiseerde Leermeestertraining (V3.0) is ook een verdiepingsslag te maken in de vorm van de Leer-MASTER training

Workshops

Het is ook mogelijk om een workshop aan te vragen bij onze trainer/ontwikkelaar Wilbert Teunissen. Er zijn workshops over diverse onderwerpen beschikbaar, maar u kunt ook een workshop over een ander onderwerp laten verzorgen.

  • Leerlingen met ‘een rugzakje’
  • Kennis van Social Media
  • Puberbrein
  • Generaties in het werk
  • De coachende leermeester
  • Werken met meiden
  • Verschillende culturen
  • Verslaving

Wilt u een van bovenstaande (of over een ander onderwerp) workshops laten verzorgen of wilt u meer informatie over de trainingen of andere activiteiten? Neem dan contact op met trainer Wilbert Teunissen van OnderhoudNL.

Downloads voor de leermeester

Naast ons brede pakket aan activiteiten, trainingen en workshops, gaan we ook instructiekaarten, leermeestermappen en andere hulpmiddelen ontwikkelen en aanbieden. Ook plaatsen we regelmatig korte en krachtige stukjes van Maarten Brand, de auteur van ‘Het Grote Stageboek voor Werkgevers’. Deze artikeltjes zitten vol goede tips & tricks voor leermeesters.

contactpersonen-blok-wilbert-800x450

Wilbert Teunissen
Adviseur, Trainer, Developer afdeling Onderwijs en Expertise Centrum 

088 - 0188 138 | 06 - 53 97 80 94
Stuur mij een e-mail

Mark Hulsen_800x450

Mark Hulsen
Schilders, Garantie, Opleidingen

06 - 50 51 74 11
Stuur mij een e-mail

Schildersvakopleiding OnderhoudNL

Leerbedrijf worden?

Bent u erkend leerbedrijf en heeft u een opleidingsplaats? Sluit u als leerbedrijf aan bij OnderhoudNL Schildersvakopleiding.

Nu aanmelden

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt