Algemene voorwaarden

Header thema Ondernemen_1024x350

Algemene voorwaarden

Gebruik altijd de meest actuele versie van de algemene voorwaarden. Algemene voorwaarden zijn bedoeld om zaken vast te leggen die vaak voorkomen en die betrekking hebben op de overeenkomst die u aangaat met een opdrachtgever. Let op: OnderhoudNL Garantie-bedrijven zijn verplicht de consumenten- en zakelijke voorwaarden van OnderhoudNL Garantie te gebruiken. 

Bespreking-1024x350

Welke voorwaarden gebruikt u wanneer?

Algemene voorwaarden consumentenmarkt
Deze voorwaarden gebruikt u in alle gevallen waarbij de opdrachtgever een particulier is die niet handelt in de uitoefening van beroep of bedrijf.

Algemene voorwaarden Zakelijke markt inclusief verkoopvoorwaarden
In alle overige gevallen waarin het lid van OnderhoudNL werkzaamheden verricht op basis van een overeenkomst van opdracht, werk aanneemt en/of goederen verkoopt (m.u.v. de situatie waarvoor de ‘algemene voorwaarden Industrieel’ zijn geschreven), gelden de algemene voorwaarden Zakelijke markt.

Algemene inkoopvoorwaarden
Deze voorwaarden gebruikt u in alle gevallen waarin sprake is van de inkoop van goederen en/of diensten.

Van toepassing verklaren

Om een beroep te kunnen doen op algemene voorwaarden moet u ze van toepassing verklaren vóór het sluiten van de overeenkomst. Én uw opdrachtgever moet de algemene voorwaarden wel duidelijk van u gekregen hebben. Dat heet officieel: ‘ter hand stellen’.  Zie hieronder in het witte blok de mogelijkheden hoe u dit kunt doen.

Het is uiteraard mogelijk om af te wijken van de voorwaarden. Voor situaties waarin dat gewenst is kunt u de voorwaarden van toepassing verklaren en in bijvoorbeeld de opdrachtbevestiging opnemen van welke voorwaarden partijen willen afwijken. Verder dient u ook rekening te houden met de eventuele algemene voorwaarden van een (zakelijke) opdrachtgever. Die zouden er bijvoorbeeld voor kunnen zorgen dat uw eigen voorwaarden of gedeeltes daarvan niet gelden.

Risicofactoren beperken

Het toepassen van de algemene voorwaarden is helaas nog geen 100% garantie voor succes. Aansprakelijkheid vanwege opzet of grove schuld of een fout van een hulppersoon kan bijvoorbeeld niet uitgesloten.

Sommige risicofactoren kunnen door het nemen van passende maatregelen wel worden beperkt of uitgesloten, maar er zullen altijd risico’s overblijven die praktisch onbeheersbaar zijn. Het afdekken van de risico’s via een aansprakelijkheidsverzekering is daarom het overwegen waard.

Wij houden de ontwikkelingen goed in de gaten en passen de algemene voorwaarden zo nodig voor u aan. Zo bent u altijd verzekerd van de juiste en meest actuele versie van de algemene voorwaarden.

Ledenadvies_800x450

OnderhoudNL Garantie

Let op: Deze voorwaarden mogen alleen gebruikt worden door OnderhoudNL Garantiebedrijven!

Bestellen:

Ook OnderhoudNL Garantie-bedrijf worden?

Logo OderhoudNL Garantie

Wilt u zich als schilders- of onderhoudsbedrijf onderscheiden in de markt? Meld u vandaag nog aan bij OnderhoudNL Garantie. Vraag het complete informatiepakket met aanmeldingsformulier aan!

Meer informatie

Word nu een jaar lang gratis lid!

Specialisten in vastgoedonderhoud

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Meld u nu aan!