OnderhoudNL Garantie

Renovatie-appartementen-1024x350

OnderhoudNL Garantie

OnderhoudNL Garantie

OnderhoudNL Garantie is het keurmerk voor schilders, behangers, glaszetters en onderhoudsbedrijven. Aangesloten bedrijven onderscheiden zich in de markt door te voldoen aan strenge kwaliteitseisen.

OnderhoudNL Garantie: het enige keurmerk voor schi

In Nederland zijn ruim 1.200 OnderhoudNL Garantie-bedrijven. Deze unieke regeling biedt de opdrachtgever optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid. Aan OnderhoudNL Garantie kunnen alleen bedrijven deelnemen die het OnderhoudNL Kwaliteitstraject succesvol hebben doorlopen.

Heldere offerte

Opdrachtgevers krijgen van het OnderhoudNL Garantie-bedrijf een complete offerte waarin alles helder is beschreven. Denk aan de aard en omvang van de werkzaamheden, de materialen, de benodigde tijd en de planning. Net zo helder zijn de afspraken over de kosten, waarbij de begroting is afgestemd op de algemene en specifieke kenmerken van de opdracht.

Garantie op schilderwerk en glaszetten

  • Schilderwerk:

    De garantie op uitgevoerde schilderwerken is minimaal 2 jaar op het buitenwerk en 4 jaar op het binnenwerk, afhankelijk van het verfsysteem en het aantal aangebrachte lagen.

  • Glaszetten:

    De garantie op isolerend dubbelglas is 5 jaar. De consument kan deze periode verlengen met 5 jaar door het geplaatste isolerend dubbelglas in het vijfde jaar na de plaatsing te laten inspecteren door het OnderhoudNL Garantie-bedrijf, waarna het onderhoudsbedrijf of de glaszetter het eventueel aanbevolen onderhoud moet uitvoeren.

Geschillencommissie

Mocht een opdrachtgever onverhoopt niet tevreden zijn, dan probeert het secretariaat van OnderhoudNL Garantie in eerste instantie te bemiddelen. Levert dat niets op, dan kan de consument zich voor een laag bedrag tot de Geschillencommissie Consumentenzaken wenden. Zowel de consument als het OnderhoudNL Garantie-bedrijf moeten zich houden aan de bindende uitspraak van de Geschillencommissie.

Naar de website van OnderhoudNL Garantie
Marianne Kortenbout_800x450

Marianne Kortenbout

Schilders en Garantie
0182 - 571 444 | Stuur mij een e-mail

Aan- en afmelden onderhoudswerk vve's

OnderhoudNL Garantie werkt nauw samen met VvE Belang. Elk opgeleverd groot onderhoudsschilderwerk wordt geïnspecteerd door een onafhankelijk bureau. Dat kan alleen als het werk van te voren door de vve is aangemeld via onderhoudnlgarantie.nl.

Onderhoud aan- of afmelden

Ook OnderhoudNL Garantie-bedrijf worden?

Logo OderhoudNL Garantie

Wilt u zich als schilders- of onderhoudsbedrijf onderscheiden in de markt? Meld u vandaag nog aan bij OnderhoudNL Garantie. Vraag het complete informatiepakket met aanmeldingsformulier aan!

Naar onderhoudnlgarantie.nl

Nieuws

Meer nieuws

Uitgelicht

Uitgelicht OHNL Garantie Natalia van Bebberen_1024x606

Natalia van Bebberen versterkt bestuur OnderhoudNL Garantie

Het bestuur van OnderhoudNL Garantie is sinds kort versterkt door Natalia van Bebberen. Zij runt samen met haar zus Natasja Schilder- en Glaswerken Van Bebberen BV in Rotterdam. Het bedrijf is lid van de sector Schilders van OnderhoudNL en deelnemer van OnderhoudNL Garantie.

U leest het in OnderhoudNL Magazine

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!