OnderhoudNL Garantie

Renovatie-appartementen-1024x350

OnderhoudNL Garantie

OnderhoudNL Garantie

OnderhoudNL Garantie is het keurmerk van OnderhoudNL voor schilders, behangers, glaszetters en onderhoudsbedrijven. De aangesloten bedrijven onderscheiden zich in de markt door te voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zij bieden de opdrachtgever daardoor optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid.

OnderhoudNL Garantie: het enige keurmerk voor schi

Direct in beeld bij miljoenen woningeigenaren

Met het keurmerk OnderhoudNL Garantie steekt u als schildersbedrijf, glaszetter of vastgoedonderhoudsbedrijf ver uit boven de concurrentie. Door onze exclusieve samenwerking met Zervices komt u als Garantiebedrijf direct in beeld bij miljoenen consumenten. Zervices biedt namelijk op diverse veel bezochte consumentensites de mogelijkheid om heel eenvoudig een offerte op te vragen voor het laten uitvoeren van schilderwerk door een OnderhoudNL Garantiebedrijf. Deelname door een OnderhoudNL Garantiebedrijf aan Zervices is geheel vrijwillig. U kunt gemakkelijk aanhaken en wordt geheel ontzorgd in acquisitie, logistiek en administratie.
Hoe werkt Zervices in de praktijk?

 

Voordelen van deelname aan OnderhoudNL Garantie

Als OnderhoudNL Garantiebedrijf krijgt u ondersteuning van een professionele organisatie. Zo profiteert u automatisch van extra verkoopondersteuning door (gratis) marketing en krijgt u extra klantenwaardering door mond-tot-mondreclame en waardering via social media. Uw klanten profiteren van een gegarandeerde nakomingsgarantie via de Stichting Geschillencommissie en maken wekelijks ook nog eens kans op € 100,- retour op hun factuur. Alleen bedrijven die het OnderhoudNL Kwaliteitstraject succesvol hebben doorlopen kunnen deelnemen aan OnderhoudNL Garantie.
Bekijk de voorwaarden voor deelname aan OnderhoudNL Garantie

 

Samenwerking met VvE Belang

VvE Belang, Belangenorganisatie voor Appartementseigenaren en OnderhoudNL Garantie, hebben een samenwerking die zich richt op het leveren van gegarandeerd schilders-, glas- en onderhoudswerk. Elk opgeleverd schilderwerk wordt geïnspecteerd door het onafhankelijk bureau Overvoorde & van Tilborg.
Bekijk de details van de samenwerking met VvE Belang

 

OnderhoudNL Garantie -
webshop

Om uw bedrijf als OnderhoudNL Garantiebedrijf op de kaart te zetten, zijn er diverse promotiematerialen te bestellen in onze webshop. Gebruik uw inloggegevens van OnderhoudNL Garantie om in te kunnen loggen.

Naar de webshop

Marianne Kortenbout_800x450

Marianne Kortenbout

Schilders en Garantie
0182 - 571 444 | Stuur mij een e-mail

Mark Hulsen_800x450

Mark Hulsen

Schilders, Garantie, Opleidingen
0182 - 556 129 | Stuur mij een e-mail

Downloads

Let op: Deze voorwaarden mogen alleen gebruikt worden door OnderhoudNL Garantiebedrijven!

Bestellen:

Nieuws

Meer nieuws

Uitgelicht

Uitgelicht OHNL Garantie Natalia van Bebberen_1024x606

Natalia van Bebberen versterkt bestuur OnderhoudNL Garantie

Het bestuur van OnderhoudNL Garantie is sinds kort versterkt door Natalia van Bebberen. Zij runt samen met haar zus Natasja Schilder- en Glaswerken Van Bebberen BV in Rotterdam. Het bedrijf is lid van de sector Schilders van OnderhoudNL en deelnemer van OnderhoudNL Garantie.

U leest het in OnderhoudNL Magazine

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!