OnderhoudNL Garantie

Renovatie-appartementen-1024x350

OnderhoudNL Garantie

OnderhoudNL Garantie

OnderhoudNL Garantie is het keurmerk van OnderhoudNL voor schilders, behangers, glaszetters en onderhoudsbedrijven. De aangesloten bedrijven onderscheiden zich in de markt door te voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zij bieden de opdrachtgever daardoor optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid.

OnderhoudNL Garantie: het enige keurmerk voor schi

Direct in beeld bij miljoenen woningeigenaren

Met het keurmerk OnderhoudNL Garantie steekt u als schildersbedrijf, glaszetter of vastgoedonderhoudsbedrijf ver uit boven de concurrentie. Door onze exclusieve samenwerking met Zervices komt u als Garantiebedrijf direct in beeld bij miljoenen consumenten. Zervices biedt namelijk op diverse veel bezochte consumentensites de mogelijkheid om heel eenvoudig een offerte op te vragen voor het laten uitvoeren van schilderwerk door een OnderhoudNL Garantiebedrijf. Deelname door een OnderhoudNL Garantiebedrijf aan Zervices is geheel vrijwillig. U kunt gemakkelijk aanhaken en wordt geheel ontzorgd in acquisitie, logistiek en administratie.
Hoe werkt Zervices in de praktijk?

 

Voordelen van deelname aan OnderhoudNL Garantie

Als OnderhoudNL Garantiebedrijf krijgt u ondersteuning van een professionele organisatie. Zo profiteert u automatisch van extra verkoopondersteuning door (gratis) marketing en krijgt u extra klantenwaardering door mond-tot-mondreclame en waardering via social media. Uw klanten profiteren van een gegarandeerde nakomingsgarantie via de Stichting Geschillencommissie en maken wekelijks ook nog eens kans op € 100,- retour op hun factuur.

Hoe kan ik OnderhoudNL Garantiebedrijf worden?

Alleen bedrijven die lid zijn van OnderhoudNL én het OnderhoudNL Kwaliteitstraject succesvol hebben doorlopen kunnen deelnemen aan OnderhoudNL Garantie. Deelnemers betalen het eerste jaar geen contributie aan OnderhoudNL Garantie. Na dit eerste jaar geldt een basiscontributie en een omzet afhankelijke contributie. Als deelnemer aan OnderhoudNL Garantie bent u verplicht de speciale algemene voorwaarden van OnderhoudNL Garantie te gebruiken. Zo is in deze algemene voorwaarden opgenomen dat u als deelnemer onder een geschillenregeling valt.
Bekijk alle voorwaarden voor deelname aan OnderhoudNL Garantie

Samenwerking met VvE Belang

VvE Belang, Belangenorganisatie voor Appartementseigenaren en OnderhoudNL Garantie, hebben een samenwerking die zich richt op het leveren van gegarandeerd schilders-, glas- en onderhoudswerk. Elk opgeleverd schilderwerk wordt geïnspecteerd door het onafhankelijk bureau Overvoorde & van Tilborg.
Bekijk de details van de samenwerking met VvE Belang

 

OnderhoudNL Garantie -
webshop

Om uw bedrijf als OnderhoudNL Garantiebedrijf op de kaart te zetten, zijn er diverse promotiematerialen te bestellen in onze webshop. Gebruik uw inloggegevens van OnderhoudNL Garantie om in te kunnen loggen.

Naar de webshop

Marianne Kortenbout_800x450

Marianne Kortenbout

Schilders en Garantie
0182 - 571 444 | 06 53 16 49 00
Stuur mij een e-mail

Mark Hulsen_800x450

Mark Hulsen

Schilders, Garantie, Opleidingen
0182 - 556 129 | 06 50 51 74 11
Stuur mij een e-mail

Downloads

Let op: Deze voorwaarden mogen alleen gebruikt worden door OnderhoudNL Garantiebedrijven!

Bestellen:

Nieuws

Meer nieuws

Uitgelicht

logo-onderhoudnl-garantie-1920x656

Nieuw: leercirkels

OnderhoudNL Garantie werkt voortdurend aan vernieuwing zodat de aangesloten leden zich nog meer kunnen onderscheiden op kwaliteit. Wat zijn de concrete plannen voor 2023? Mark Hulsen en Marianne Kortenbout van OnderhoudNL vertellen er meer over.

U leest het in OnderhoudNL Magazine

Word nu een jaar lang gratis lid!

Specialisten in vastgoedonderhoud

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Meld u nu aan!