OnderhoudNL Garantie

Renovatie-appartementen-1024x350

OnderhoudNL Garantie

OnderhoudNL Garantie

OnderhoudNL Garantie is het keurmerk van OnderhoudNL voor schilders, behangers, glaszetters en onderhoudsbedrijven. De aangesloten bedrijven onderscheiden zich in de markt door te voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zij bieden de opdrachtgever daardoor optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid.

OnderhoudNL Garantie: het enige keurmerk voor schi

Voordelen van deelname aan OnderhoudNL Garantie

Met het keurmerk OnderhoudNL Garantie steekt u als schildersbedrijf, glaszetter of vastgoedonderhoudsbedrijf ver uit boven de concurrentie. U krijgt professionele ondersteuning van OnderhoudNL Garantie. Zo profiteert u automatisch van extra verkoopondersteuning door (gratis) marketing en krijgt u extra klantenwaardering door mond-tot-mondreclame en waardering via social media. Uw klanten profiteren van een gegarandeerde nakomingsgarantie via de Stichting Geschillencommissie en maken wekelijks ook nog eens kans op € 100,- retour op hun factuur.

Hoe kan ik OnderhoudNL Garantiebedrijf worden?

Alleen bedrijven die lid zijn van OnderhoudNL én het OnderhoudNL Kwaliteitstraject succesvol hebben doorlopen kunnen deelnemen aan OnderhoudNL Garantie. Deelnemers betalen het eerste jaar geen contributie aan OnderhoudNL Garantie. Na dit eerste jaar geldt een basiscontributie en een omzet afhankelijke contributie. Als deelnemer aan OnderhoudNL Garantie bent u verplicht de speciale algemene voorwaarden van OnderhoudNL Garantie te gebruiken. Zo is in deze algemene voorwaarden opgenomen dat u als deelnemer onder een geschillenregeling valt.

Samenwerking met VvE Belang

VvE Belang, Belangenorganisatie voor Appartementseigenaren en OnderhoudNL Garantie, hebben een samenwerking die zich richt op het leveren van gegarandeerd schilders-, glas- en onderhoudswerk. Elk opgeleverd schilderwerk wordt geïnspecteerd door het onafhankelijk bureau Overvoorde & van Tilborg.
Bekijk de details van de samenwerking met VvE Belang

 

OnderhoudNL Garantie -
webshop

Om uw bedrijf als OnderhoudNL Garantiebedrijf op de kaart te zetten, zijn er diverse promotiematerialen te bestellen in onze webshop. Gebruik uw inloggegevens van OnderhoudNL Garantie om in te kunnen loggen.

Naar de webshop

contactpersonen-blok-Sjors Krikken_800x450

Sjors Krikken
Schilders, Garantie

06 - 23 07 84 63
E-mail | Maak een afspraak

Mark Hulsen_800x450

Mark Hulsen
Schilders, Garantie, Opleidingen

06 - 50 51 74 11
Stuur mij een e-mail

Downloads

Let op: Deze voorwaarden mogen alleen gebruikt worden door OnderhoudNL Garantiebedrijven!

Bestellen:

Nieuws

Meer nieuws

Uitgelicht

Uitgelicht-algemene voorwaarden-vve-garantie_1024x606

Nieuwe voorwaarden voor VvE's bieden dubbele kwaliteitsgarantie

OnderhoudNL heeft – in samenwerking met VvE Belang en Consumentenbond – nieuwe algemene voorwaarden ontwikkeld voor de uitvoering van schilder- en onderhoudswerkzaamheden. Deze voorwaarden gelden speciaal voor deelnemers aan OnderhoudNL Garantie met het VvE Belang-label en VvE’s die zijn aangesloten bij VvE Belang.

U leest het in OnderhoudNL Magazine

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt