Campagne Jaarrond Onderhoud

Vlaggen OnderhoudNL_1024x350

Campagne Jaarrond Onderhoud

Campagne Jaarrond Onderhoud

Met deze campagne proberen wij vastgoedmanagers bij woningcorporaties te overtuigen om vastgoedonderhoud jaarrond uit te laten voeren. De campagne is een vervolg op het eerdere 365+. De toon is nu vanwege de coronacrisis urgenter en er wordt van corporaties gevraagd mee te denken vanuit hun maatschappelijke berokkenheid. Op de campagnepagina wordt de doelgroep aangespoord de mogelijkheden verder te bespreken met hun onderhoudspartners die bij ons zijn aangesloten.

Jaarrond Onderhoud - Vastgoedonderhoud in de winte

Laat onderhoud deze winter niet in de kou staan

De campagne is afgetrapt met een brief van voorzitter Henk den Boer aan de directeuren van alle woningcorporaties in Nederland. Daarin roept hij op om het onderhoudswerk ook in de wintermaanden door te laten gaan en de coronacrisis als kans te grijpen om met elkaar naar oplossingen voor jaarrond onderhoud te zoeken. Dit wordt ondersteund door advertenties in Cobouw, Renda en Linkedin. We hopen dat corporaties nog deze winter opdracht geven tot werkzaamheden of anders jaarrond onderhoud vanaf aankomende winter een kans te geven. Hiermee proberen we tijdig te reageren op een periode van langzaam economisch herstel na de coronacrisis en de invloed die dit kan hebben op de orderportefeuille.

Voorbeelden uit de praktijk

Gelukkig zijn er woningcorporaties die het onderhoud al jaarrond uitschrijven, vaak vanuit resultaatgericht samenwerken. Twee van deze koplopers vertellen samen met een aantal onderhoudsbedrijven hun verhaal in twee video's die eind december verschijnen als advertentie op Linkedin. Ook worden er drie artikelen geschreven met ervaringen van onderhoudsbedrijven over de kansen van jaarrond onderhoud en welke gevolgen een bedrijf kan ondervinden op het moment dat het in de winter 'rustiger' is. Natuurlijk hameren we erop dat werkzaamheden in de winter goed door kunnen gaan en dat onze bedrijven coronaproof werken. De looptijd van de campagne is van december 2020 tot en met februari 2021. 

Bekijk de campagnepagina van Jaarrond Onderhoud

contactpersonen-blok-martin-ws-800x450

Martin Hoogerwaard

Marketing
06 43 02 45 43 | Stuur mij een e-mail

Campagnemateriaal

 

Promotiemateriaal

Belangrijk is dat ú als lid ook daadwerkelijk laat zien dat u OnderhoudNL-lid bent! Daarmee vergroten we samen de herkenbaarheid van de OnderhoudNL-bedrijven in de markt. 

OnderhoudNL-campagnes

Nieuws

Meer nieuws

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!