Campagne Jaarrond Onderhoud

Vlaggen OnderhoudNL_1024x350

Campagne Jaarrond Onderhoud

Campagne Jaarrond Onderhoud

Met deze campagne proberen wij vastgoedmanagers bij woningcorporaties te overtuigen om vastgoedonderhoud jaarrond uit te laten voeren. De campagne is een vervolg op de eerdere 365+Campagne. Op de campagnepagina voor opdrachtgevers wordt de doelgroep aangespoord de mogelijkheden verder te bespreken met hun onderhoudspartners die bij ons zijn aangesloten: u dus!

Jaarrond Onderhoud - Vastgoedonderhoud in de winte

Laat onderhoud deze winter niet in de kou staan

De campagne is eind 2020 afgetrapt met een brief van voorzitter Henk den Boer aan de directeuren van alle woningcorporaties in Nederland. Daarin roept hij op om het onderhoudswerk ook in de wintermaanden door te laten gaan en de coronacrisis als kans te grijpen om met elkaar naar oplossingen voor jaarrond onderhoud te zoeken. Dit wordt ondersteund door advertenties in Cobouw, Renda en Linkedin.

Voorbeelden uit de praktijk

Gelukkig zijn er woningcorporaties die het onderhoud al jaarrond uitschrijven, vaak vanuit resultaatgericht samenwerken. Twee van deze koplopers vertellen samen met een aantal onderhoudsbedrijven hun verhaal in een video die als advertentie verschijnt op Linkedin.

Ook worden er artikelen geschreven met ervaringen van onderhoudsbedrijven over de kansen van jaarrond onderhoud en welke gevolgen een bedrijf kan ondervinden op het moment dat het in de winter 'rustiger' is. U vindt de brief, artikelen en video in het grijze blok 'campagnemateriaal' op deze pagina. 

Hulpmiddelen voor bedrijven én opdrachtgevers

We hebben voor u een aantal handige hulpmiddelen beschikbaar, zoals een handleiding, tips om een acquisitiegesprek op te bouwen en een rekentool voor afgeschermd buitenwerk.

Maar wijs vooral óók uw opdrachtgevers op de hulpmiddelen die we speciaal voor hen hebben ontwikkeld. Zoals een handleiding voor opdrachtgevers, een checklist, jaarschema en argumenten om boekhoudkundige belemmeringen weg te nemen.   

Naar Jaarrond Onderhoud met hulpmiddelen voor opdrachtgevers
Ferdinand Wieman_800x450

Ferdinand Wieman
Glas, Industrieel, Restauratieschilders en Vastgoed

06 - 27 53 48 06
Stuur mij een e-mail

Promotiemateriaal

Belangrijk is dat ú als lid ook daadwerkelijk laat zien dat u OnderhoudNL-lid bent! Daarmee vergroten we samen de herkenbaarheid van de OnderhoudNL-bedrijven in de markt. 

OnderhoudNL-campagnes

Nieuws

Meer nieuws

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt