OnderhoudNL-logo

Lidmaatschap header_1024x350

OnderhoudNL-logo

Vergroot uw herkenbaarheid met het OnderhoudNL-logo

Gebruik het OnderhoudNL-logo

Met de naam én het logo van OnderhoudNL zetten wij onze branche nadrukkelijk op de kaart richting onder andere politiek, ketenpartners en opdrachtgevers zoals corporaties en particulieren. 

Gebruik het logo van OnderhoudNL_1024

Laat zien dat u een OnderhoudNL-bedrijf bent!

Het logo, de naam én website van OnderhoudNL komen prominent in beeld bij al onze campagnes. Door het OnderhoudNL-logo ook in uw eigen bedrijfsuitingen te gebruiken, laat u niet alleen zien dat u deel uit maakt van deze professionele branche, maar profiteert u ook van de landelijke herkenbaarheid! Doe mee en laat (letterlijk) zien dat u OnderhoudNL-lid bent!

Marc Bouvier_800x450

Marc Bouvier

Communicatie
0182 - 556 125 | Stuur mij een e-mail

Exclusief voor leden

Het OnderhoudNL-lidmaatschap biedt bepaalde voordelen, zoals ledenkorting. Sommige producten en diensten zijn zelfs helemaal gratis voor leden. Bent u nog geen lid en wilt u ook kosteloos gebruikmaken van dit product?

Meer info over lid worden

Promotiemateriaal

Belangrijk is dat ú als lid ook daadwerkelijk laat zien dat u OnderhoudNL-lid bent! Daarmee vergroten we samen de herkenbaarheid van de OnderhoudNL-bedrijven in de markt. 

OnderhoudNL-campagnes

Word nu een jaar lang gratis lid!

Profiteer van onze kennismakingsaanbieding

Wij geven u nu een jaar lang gratis én vrijblijvend het OnderhoudNL proeflidmaatschap!

U betaalt gedurende een jaar na aanmelding geen contributie en bedrijfstakheffing. Het lidmaatschap stopt automatisch na een jaar. U wordt tijdens uw proeflidmaatschap door ons benaderd met informatie over verlenging.

Meld u nu aan!

OnderhoudNL Partners