365+Onderhoud

Vlaggen OnderhoudNL_1024x350

365+Onderhoud

365+Onderhoud staat voor planmatig onderhoud met een plus, het hele jaar rond. Dat doen bedrijven aangesloten bij OnderhoudNL speciaal voor woningcorporaties. Met de verschillende onderhoudsdisciplines binnen handbereik. De 365+campagne liep tot en met 2020 en is inmiddels vervangen door de campagne Jaarrond Onderhoud

365+Onderhoud_drie kaarten_700b

Eén duidelijk aanspreekpunt

Jaarlijks informeert OnderhoudNL corporaties over het laten uitvoeren van onderhoudswerk in de winter. Het is ook voor een corporatie namelijk van strategisch belang om projecten over het jaar heen te spreiden. Zo kunnen ze personeel evenwichtiger inzetten en combinaties met ander onderhoud maken. Eén duidelijk aanspreekpunt daarbij is voor de corporatie essentieel.

Meerdere onderhoudsdisciplines in huis

OnderhoudNL-bedrijven die meerdere onderhoudsdisciplines in huis hebben op het terrein van vastgoedonderhoud zijn een geschikte partner. Schilderwerk, beglazing, kozijnrenovatie of vervanging, renovaties van keukens en badkamers en klein bouwkundig onderhoud zoals betonreparaties of herstel van metsel- en voegwerk. Dit kunnen OnderhoudNL-bedrijven vakkundig verzorgen. En ook dak- en installatiewerk voeren ze uit of kunnen ze gezamenlijk met ketenpartners betrouwbaar organiseren.

Zoek een OnderhoudNL-bedrijf bij u in de buurt

Nieuws

Meer nieuws

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!