Beoordeling Schilder- en beglazingswerk en wandbekleding

Beoordeling Schilder- en beglazingswerk en wandbek

Beoordeling Schilder- en beglazingswerk en wandbekleding

Beoordeling Schilder- en beglazingswerk

OnderhoudNL ziet goede normering als een onmisbaar onderdeel in de bedrijfsvoering van deelnemende bedrijven. Daarom hebben we richtlijnen voor de beoordeling van technische en esthetische normen beschreven in onze uitgave 'Beoordeling Schilder- en beglazingswerk en wandbekleding'.

Beoordeling Schilder- en beglazingswerk en wandbek

De beoordelingsrichtlijn is bedoeld als naslagwerk in geval van geschil tussen opdrachtnemer en opdrachtgever. Het bedrijf kan in dat geval met behulp van de algemeen geaccepteerde normen aantonen dat voldaan is aan de in de offerte beschreven werkzaamheden en geleverde prestatie.

Uitgave downloaden

Bent u lid van OnderhoudNL? Dan kunt u deze uitgave (na inloggen) gratis downloaden. Niet-leden kunnen de uitgave 'Beoordeling Schilder- en beglazingswerk en wandbekleding' bestellen voor € 12,50 via info@onderhoudnl.nl.

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!