Vve's

Vve's

Vve's

Laat u adviseren over planmatig onderhoud

Vve's

Verenigingen van eigenaren moeten beschikken over een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) of elk jaar minstens 0,5% van de herbouwwaarde van het appartementen-complex reserveren. Veel OnderhoudNL-leden hebben ruime ervaring met planmatig onderhoud en ontzorgen u graag.

OnderhoudNL ontzorgt met planmatig onderhoud

Samenwerking OnderhoudNL Garantie en VvE Belang

OnderhoudNL Garantie werkt samen VvE Belang. Deze samenwerking richt zich op het leveren van gegarandeerde schilder- en onderhoudswerkzaamheden (bijvoorbeeld glaszetten). Elk (aangemeld) opgeleverd groot onderhoudsschilderwerk wordt geïnspecteerd door een onafhankelijk bureau.

Noodwet digitaal vergaderen voor VvE's

Door de coronacrisis ontstonden ook bij Verenigingen van Eigenaren (VvE) problemen met het houden van fysieke vergaderingen. Knelpunten bij VvE’s zijn onder meer het besluiten over onderhoud, het vaststellen van de jaarrekening en het vaststellen van de bijdrage aan het reservefonds. VvE's hebben nu de mogelijkheid een digitale ledenvergadering of ALV te houden.

Nieuws

Meer nieuws

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt