Vve's

Vve's

Vve's

Laat u adviseren over planmatig onderhoud

Vve's

Verenigingen van eigenaren moeten beschikken over een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) of elk jaar minstens 0,5% van de herbouwwaarde van het appartementen-complex reserveren. Veel OnderhoudNL-leden hebben ruime ervaring met planmatig onderhoud en ontzorgen u graag.

OnderhoudNL ontzorgt met planmatig onderhoud

Samenwerking OnderhoudNL Garantie en VvE Belang

OnderhoudNL Garantie werkt samen VvE Belang. Deze samenwerking richt zich op het leveren van gegarandeerde schilder- en onderhoudswerkzaamheden (bijvoorbeeld glaszetten). Elk (aangemeld) opgeleverd groot onderhoudsschilderwerk wordt geïnspecteerd door een onafhankelijk bureau.

Noodwet digitaal vergaderen voor VvE's

Door de coronacrisis bestaan ook bij Verenigingen van Eigenaren (VvE) problemen met het houden van fysieke vergaderingen. Knelpunten bij VvE’s zijn onder meer het besluiten over onderhoud, het vaststellen van de jaarrekening en het vaststellen van de bijdrage aan het reservefonds. De Ministerraad heeft inmiddels ingestemd met een wetsvoorstel waarmee VvE's de mogelijkheid krijgen een digitale ledenvergadering of ALV te houden.

Meer informatie over deze noodwet
Marianne Kortenbout_800x450

Marianne Kortenbout

Schilders en Garantie
0182 - 571 444 | Stuur mij een e-mail

Subsidie vve's

Geld_papier_1024x350


Wilt u als vve energie en geld besparen in uw gebouw en appartementen? Dan kunt u t/m 31 december 2022 profiteren van de Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) speciaal voor vve's. Bijvoorbeeld bij het plaatsen van HR++-glas of triple glas.

Meer over de SEEH

Nieuws

Meer nieuws

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!