Samen Digitaal Veilig

cybersecurity-digitale-veiligheid_1024x350

Samen Digitaal Veilig

Heeft u uw digitale veiligheid op orde?

Samen Digitaal Veilig

We werken steeds meer digitaal en dat heeft veel voordelen. Maar er kleven ook risico's aan: internetcriminelen vinden elke dag wer nieuwe manieren om software en systemen te hacken. Veel ondernemers denken, helaas onterecht, dat ze het goed geregeld hebben. Digitale veiligheid is best complex. Wij ondersteunen u graag bij het nemen van simpele maatregelen om uw digitale veiligheid te verhogen. 

OnderhoudNL - Samen Digitaal VeiligOnderhoudNL - Samen Digitaal VeiligOnderhoudNL - Samen Digitaal Veilig
Samen Digitaal Veilig - OnderhoudNL_1024x350

Neem geen risico

Het zal maar gebeuren: plotseling geen toegang meer tot uw klantgegevens of een geïnfecteerde mail naar al uw klanten. Uw gegevens worden gegijzeld en u krijgt ze pas terug na het betalen van losgeld. Uw bedrijf ligt intussen stil. Wat denkt u dat dat doet met uw omzet? En met uw reputatie? U kunt geen risico nemen als het gaat om digitale veiligheid.

Simpele maatregelen

Online criminaliteit zoals hacking of phishing, is een steeds grotere zorg. Juist voor kleine en middelgrote ondernemingen. Het platform Samen Digitaal Veilig helpt u met het slim invoeren van een paar simpele maatregelen die uw digitale veiligheid snel verhogen. U doet dat niet alleen: ook uw medewerkers en eventuele it-leveranciers spelen een belangrijke rol. In het platform komen alle groepen samen:

  • Verhoog uw kennis van uw medewerkers met praktische instructiefilmpjes
  • Check de afspraken met uw eventuele it-leveranciers met een handige vragenlijst
  • Krijg beter inzicht in uw situatie met een organisatiescan

In twee maanden digitaal veilig

Alle resultaten komen samen in een overzichtelijk dashboard. Zo weet u precies waar u mee aan de slag moet. Als lid van OnderhoudNL raden wij u aan om deel te nemen aan het kosteloze programma: ‘In twee maanden digitaal veilig’. U krijgt toegang tot de ‘Samen Digitaal Veilig’-website met korte leerzame video’s en checklists. Indien u zich aanmeld vóór 20 oktober, dan kunt u daarnaast kosteloos gebruik maken van twee maanden begeleiding via uitlegwebinars.

Initiatief

Samen Digitaal Veilig een initiatief van branche- en beroepsorganisaties, waaronder OnderhoudNL, in samenwerking met MKB-Nederland. Het wordt gesubsidieerd door de ministeries van Justitie en Veiligheid en Economische Zaken en het Digital Trust Center.

Aanmelden en meer informatie op Samen Digitaal Veilig
Jeroen van Dorp_800x450

Jeroen van Dorp
Projecten en Partners

06 - 20 83 48 71
Stuur mij een e-mail

Heeft u wel eens te maken gehad met cybercriminaliteit?

Wat is er precies gebeurd, hoe heeft u het opgelost, welke maatregelen heeft u getroffen?
Door te leren van uw ervaringen kunnen wij de andere aangesloten lidbedrijven wellicht helpen om hun bedrijf beter te (laten) beschermen.

U helpt ons door uw ervaringen met ons te delen. Wij gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. 

Mail Team Communicatie

Nieuws

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt