RI&E invullen in 1 of 2 dagen

Deelnemers met laptops tijdens RI&E-bijeenkomst

Voldoe aan de wettelijke verplichting met de RI&E van OnderhoudNL

RI&E-bijeenkomsten

OnderhoudNL organiseert voor leden RI&E-bijeenkomsten in de regio. Voor u als OnderhoudNL-lid geldt een gereduceerd ledentarief. Tijdens de bijeenkomst vult u onder deskundige begeleiding uw RI&E in. Voor bedrijven met meer dan 25 medewerkers gaat het om een tweedaagse training met uitleg over de vervolgstappen om een RI&E te krijgen die voldoet aan de nieuwe eisen.

Invullen RI&E schilders in 1 of 2 dagen - Onderhou

Waarom deelnemen?

  • Exclusief voor leden
  • Tegen een gereduceerd ledentarief
  • Bijeenkomsten in de regio
  • Kleinschalig (max. 8 bedrijven met max. 2 personen/bedrijf)
  • Compact dagprogramma inclusief training preventiemedewerker
  • Incompany en maatwerk mogelijk
  • Bedrijven met maximaal 25 werknemers die het erkende RI&E-instrument tijdens de training invullen en gebruiken, krijgen vervolgens vrijstelling van de RI&E-toetsing. Dat scheelt tijd en geld! Aan het eind van de dag is uw RI&E dus meteen klaar.

Inclusief training preventiemedewerker

Naast de RI&E wordt in de bijeenkomst ook een training voor preventiemedewerkers gegeven. Elk bedrijf moet namelijk beschikken over minimaal één preventiemedewerker die samen met de bedrijfsarts en andere arbodienstverleners werkt aan gezond en veilig werken binnen het hele bedrijf.

Registreren & inloggen

Erkende branche-RI&E

De branche-RI&E is goedgekeurd door OnderhoudNL en vakbond LBV en is afgestemd op de nieuwe Arbowet en vaak voorkomende risico’s in de branche. In de online tool zijn instrumenten opgenomen waarmee u alle verplichte elementen in kaart brengt.

Meer over onze branche-RI&E

Word nu een jaar lang gratis lid!

Specialisten in vastgoedonderhoud

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Meld u nu aan!