Nieuws_1024x175

Genomineerden verkiezing Beste Leerbedrijf – Leermeester 2023 bekend

Genomineerden verkiezing Beste Leerbedrijf – Leermeester 2023 bekend

Wie worden in 2023 de opvolgers van Wolters BV (Beste Leerbedrijf 2022) en Orlando Minguel van Helder Vastgoed (Beste Leermeester 2022)? Vier leerbedrijven en vier leermeesters in de schilders- en onderhoudsbedrijfstak zijn door de jury genomineerd. De winnaars worden begin november bekend gemaakt.

Beste Leerbedrijf-leermeester 2023-logo_1024x606
Beste Leerbedrijf-leermeester 2023-logo_1024x606

De genomineerden

Uit alle aanmeldingen heeft een jury, mede op aanbeveling van de Schildersvakopleidingen, de nominaties vastgesteld. De jury bestaat uit Angela Timmer (Wolters BV, Beste Leerbedrijf 2023), Hein Polinder (Schildersvakopleiding), Aart van Doorn (SBB) en Aad Buller, Mark Hulsen, Henk de Vlieger en Wilbert Teunissen (OHNL Opleidingen). De volgende bedrijven en leermeesters zijn genomineerd:

Leerbedrijven (in willekeurige volgorde):

  • Uw Onderhoudspartner Lenferink (Heino)
  • Wissink vastgoedonderhoud
  • Schildersbedrijf Harry Mattijssen B.V.
  • Schildersbedrijf Saman

Leermeesters (in willekeurige volgorde):

  • Dick van der Knaap - De Koeijer Schilders
  • Gerard Braakhuis - Wissink vastgoedonderhoud
  • Tom van Lienden - Elk® Gemert
  • Mick Lefering - Schildersbedrijf Lefering

Bedrijfsbezoek jury

In augustus en september gaat de jury in tweetallen de genomineerde bedrijven en leermeesters bezoeken. De resultaten van deze bezoekjes moeten dan begin november leiden tot het Beste Leerbedrijf en de Beste Leermeester 2023. Wij laten u nog weten wanneer de uitreiking precies gaat plaatsvinden. 

Kwaliteit hoog houden

Elk jaar organiseert OnderhoudNL Opleidingen de verkiezing 'Beste Leerbedrijf en Leermeester'. Met de verkiezing bedanken we de bedrijven en medewerkers voor hun inzet om jongeren op te leiden en te begeleiden. En we proberen zo de kwaliteit van het opleiden op hoog niveau te houden. De verkiezing staat open voor alle actief opleidende en erkende leerbedrijven in onze sectoren.

Landelijke verkiezing

De winnaars mogen zich niet alleen één jaar lang het Beste Leerbedrijf of de Beste Leermeester van OnderhoudNL noemen, maar dingen ook nog eens mee naar de landelijke titel van Beste Leerbedrijf of Beste Leermeester van Nederland bij de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Zo won het Beste Leerbedrijf 2020 Van Kesteren Schilders uit Voorhout vorig jaar de landelijke titel in de sector Techniek en Gebouwde Omgeving.

Lees hier meer over de verkiezing
contactpersonen-blok-Catharina_800x450

Catharina Schlette

Management Assistent Opleidingen
0182 - 556 106 | Stuur mij een e-mail

Volg ons op social media:

Meer nieuws van afgelopen week

Meer nieuws

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt