Campagne Winterschilder

Vlaggen OnderhoudNL_1024x350

Campagne De Winterschilder

Campagne De Winterschilder

De Winterschildercampagne 2023-2024 is weer gestart. Opdrachtgevers kunnen op winterschilder.nl uw bedrijf heel eenvoudig zelf vinden en benaderen, of een offerte aanvragen voor onderhoudswerk aan hun huis. Download het krachtige Winterschilder-logo en de andere promotiematerialen om zelf in te zetten richting uw opdrachtgevers. 'Wij onderhouden van Nederland: ook in de winter!

header - Winterschilder 1024x350

OnderhoudNL Winterschildercampagne

Kwaliteitsschildewerk in de winter

De campagne loopt van oktober tot en met eind januari. Met de boodschap 'Wij onderhouden van Nederland, óók in de winter', wijzen wij huiseigenaren erop dat het onderhoud aan hun huis in de winter zowel binnen als buiten kan worden uitgevoerd. Op de speciale campagnewebsite winterschilder.nl vinden zij de OnderhoudNL-bedrijven die zich hebben aangemeld als Winterschilder en die kwaliteitsschilderwerk voor hen kunnen uitvoeren deze winter. 

Wilt u zichtbaar zijn als Winterschilder?

Staat uw bedrijf niet in het overzicht, maar voert u wel schilderwerk uit bij consumenten en wilt u zichtbaar zijn? Of kunt u er absoluut geen opdrachten meer bij hebben en bent u liever niet zichtbaar op de campagnepagina? Als directeur/eigenaar kunt u dit zelf snel en eenvoudig via 'Mijn OnderhoudNL' regelen. Klik op 'Mijn bedrijf bekijken' en dan vervolgens op 'Bewerk specialisaties'. 

Eigen advertentieruimte inkopen met HIER

Ook deze winter kunt u weer in uw werkgebied zelf advertentieruimte inkopen via HIER, een online advertentietool. U heeft daarbij de keuze uit verschillende Winterschilder-uitingen. HIER staat voor Handig Inzicht in Elke Regio en is ontwikkeld door Zuiver Media. Uw werkgebied wordt op postcode gekoppeld aan alle beschikbare lokale media in dat gebied. U kunt dan heel snel en eenvoudig bekijken van welke media u gebruikt wilt maken.
Meer over HIER

 

Gebruik de promotiematerialen Winterschilder

Door onze nieuwe promotiematerialen te gebruiken, vergroot u de herkenbaarheid van uw bedrijf als De Winterschilder bij uw opdrachtgevers. Sommige materialen zijn direct zelf in te zetten. Andere zijn kant-en-klaar om te laten drukken, eventueel met uw eigen logo en/of bedrijfsgegevens erop zelf toe te voegen. Bekijk onze campagnebroadsheet met alle beschikbare uitingen.

Wij zetten ze hieronder voor u op een rijtje:

Logo is exclusief voor leden van OnderhoudNL

Met het uitdragen van het De Winterschilderlogo straalt uw bedrijf ook exclusiviteit uit. De Winterschilder is namelijk als merk door OnderhoudNL gedeponeerd en mag alleen gebruikt worden door leden van OnderhoudNL. Wij controleren dat zoveel als mogelijk. Bij oneigenlijk gebruik worden niet-leden daar juridisch op aangesproken. Mocht u oneigenlijk gebruik van het logo signaleren door een niet bij OnderhoudNL aangesloten bedrijf, dan kunt u dat bij ons melden

Tip van Ledenadvies - slechts 9% btw op schilderwerk

U kunt voor huizen ouder dan 2 jaar het lage btw-tarief rekenen van 9% in plaats van 21%. Het lage tarief geldt voor arbeidsuren, materialen voor het voorbereiden (schoonmaken en ontvetten van de ondergrond), de voorbehandeling zoals grondverf en voorstrijk en het schilderwerk binnen én buiten.

Marc Bouvier_800x450

Martin Hoogerwaard_800x450

Martin Hoogerwaard
Marketing & Communicatie

06 - 43 02 45 43 | Stuur mij een e-mail

Campagnemateriaal

Promotiemateriaal

Belangrijk is dat ú als lid ook daadwerkelijk laat zien dat u OnderhoudNL-lid bent! Daarmee vergroten we samen de herkenbaarheid van de OnderhoudNL-bedrijven in de markt. 

OnderhoudNL-campagnes

Exclusief voor leden

Logo OnderhoudNL

Het OnderhoudNL-lidmaatschap biedt bepaalde voordelen, zoals ledenkorting op trainingen. Sommige producten en diensten zijn zelfs helemaal gratis voor leden. Bent u nog geen lid en wilt u ook kosteloos profiteren van onze campagnes of gebruikmaken van handige voorbeeldcontracten en eerstelijns juridisch advies?

Meld u aan als lid!

Nieuws

Meer nieuws

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt