Campagne Winterschilder

Vlaggen OnderhoudNL_1024x350

Campagne De Winterschilder

Campagne De Winterschilder

De Winterschildercampage is voor 2021 totaal vernieuwd. Met het sterke nieuwe logo en de krachtige promotiematerialen, zetten we u als professioneel schilders- en onderhoudsbedrijf herkenbaar in de markt. Wij voeren uitvoerig online en op televisie landelijk campagne voor u. Download de promotiematerialen en zet deze zelf in richting uw opdrachtgevers. De Winterschilder: voor binnen én buiten!

header - Winterschilder 1024x350

Vervolg op Winterschildercampagne van zomer 2020

Als gevolg van Corona zijn we op verzoek van de leden al in de zomermaanden begonnen met de eerste Winterschildercampagne. De nadruk lag vooral op de boodschap om alvast financiën te reserveren voor in de winter uit te voeren schilderwerkzaamheden. 

Buiten én binnenonderhoud: coronaproof

Het vervolgcampagne loopt van november tot en met eind januari. Huiseigenaren krijgen de boodschap dat het onderhoud aan hun huis deze winter, ook in coronatijd, veilig binnen én buiten kan worden uitgevoerd. Wij verwijzen hen naar de campagnepagina onderhoudnl.nl/winterschilder. Voor het laten uitvoeren van kwaliteitsschilderwerk vinden zij daar via onze zoekmachine snel en eenvoudig een OnderhoudNL-bedrijf bij hen in de buurt. 

Gebruik de promotiematerialen Winterschilder

Door onze nieuwe promotiematerialen te gebruiken, vergroot u de herkenbaarheid van uw bedrijf als De Winterschilder bij uw opdrachtgevers. Sommige materialen zijn direct zelf in te zetten. Andere zijn kant-en-klaar om te laten drukken, eventueel met uw eigen logo en/of bedrijfsgegevens erop zelf toe te voegen. Bekijk onze campagnebroadsheet met alle beschikbare uitingen.

Wij zetten ze hieronder voor u op een rijtje:

Logo is exclusief voor leden van OnderhoudNL

Met het uitdragen van het nieuwe De Winterschilderlogo straalt uw bedrijf ook exclusiviteit uit. De Winterschilder is namelijk als merk door OnderhoudNL gedeponeerd en mag alleen gebruikt worden door leden van OnderhoudNL. Wij controleren dat zoveel als mogelijk. Bij oneigenlijk gebruik worden niet-leden daar juridisch op aangesproken. Mocht u oneigenlijk gebruik van het logo signaleren door een niet bij OnderhoudNL aangesloten bedrijf, dan kunt u dat bij ons melden

Tip van Ledenadvies - slechts 9% btw op schilderwerk

U kunt voor huizen ouder dan 2 jaar 9% BTW rekenen en geen 21%. Het lage tarief geldt voor arbeidsuren, materialen voor het voorbereiden (schoonmaken en ontvetten van de ondergrond), de voorbehandeling zoals grondverf en voorstrijk en het schilderwerk binnen én buiten.

Marc Bouvier_800x450

Marc Bouvier

Communicatie
0182 - 556 125 | Stuur mij een e-mail

Martin Hoogerwaard_800x450

Martin Hoogerwaard

Marketing
06 43 02 45 43 | Stuur mij een e-mail

Campagnemateriaal

Promotiemateriaal

Belangrijk is dat ú als lid ook daadwerkelijk laat zien dat u OnderhoudNL-lid bent! Daarmee vergroten we samen de herkenbaarheid van de OnderhoudNL-bedrijven in de markt. 

OnderhoudNL-campagnes

Nieuws

Meer nieuws

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!