Campagne Winterschilder

Vlaggen OnderhoudNL_1024x350

Campagne Winterschilder

Campagne Winterschilder

Veel onderhoudsbedrijven lijken de coronacrisis goed door te komen en sommigen hebben het momenteel heel druk. Dat komt mede omdat veel werk naar voren is gehaald. Maar de verwachtingen voor het najaar en de winter zijn minder enthousiast. Daarom starten we deze zomer al, op verzoek van de leden, met de Winterschilder.

OnderhoudNL voert campagne Winterschilder voor gev

Najaar en winter

De huidige crisis vraagt om vooruitkijken en op tijd bijsturen. Daarom passen wij de lopende campagne ‘Klaar voor de toekomst’ opnieuw aan naar de situatie om bedrijven te wapenen tegen de economische gevolgen van corona. Na #onderhoudkandoor, om o.a. corporaties en woningeigenaren te stimuleren het werk vooral door te laten gaan, richten we ons nu alvast op het aankomende najaar en de winter met de aangepaste campagne: ‘Zomer? Vooruit met die Winterschilder. Reserveer nu alvast.’ Zodat OnderhoudNL-bedrijven ook dan over een goede werkvoorraad beschikken. De website die gecommuniceerd wordt naar particulieren is onderhoudnl.nl/winterschilder

Vooruit met die Winterschilder!

Juist nu blijven veel mensen deze zomervakantie meer thuis dan andere jaren. Er is dus een hoger bereik mogelijk, en er blijven voor particulieren waarschijnlijk ook meer financiële mogelijkheden over voor het huis. Hoewel de Winterschilder® wellicht bekend staat om de korting, sturen we daar nu niet op aan. Het gaat om het bewustzijn dat onderhoudswerk ook bij particulieren het hele jaar door uitgevoerd kan worden. En dat, ondanks de wachtrij voor sommigen in de zomer, de rest van het jaar nog beschikbaar is om hun gedroomde project uit te laten voeren.

Inhaken op campagne

De campagne wordt gevoerd via social media maar ook op de radio, tv en op reclameledmasten langs de snelweg. U kunt als OnderhoudNL-lid uiteraard ook zelf inhaken op de campagne. U treft op deze pagina de promotiematerialen die u kunt downloaden en inzetten als advertentie (drukwerk), online op Instagram, Facebook en als printbare poster. Lees vooral eerst de instructie voor gebruik. Komt u er niet uit? Neem dan even contact op met Martin Hoogerwaard van OnderhoudNL. 

Marc Bouvier_800x450

Marc Bouvier

Communicatie
0182 - 556 125 | Stuur mij een e-mail

Martin Hoogerwaard_800x450

Martin Hoogerwaard

Marketing
0182 - 556 134 | Stuur mij een e-mail

Promotiemateriaal

Belangrijk is dat ú als lid ook daadwerkelijk laat zien dat u OnderhoudNL-lid bent! Daarmee vergroten we samen de herkenbaarheid van de OnderhoudNL-bedrijven in de markt. 

OnderhoudNL-campagnes

Nieuws

Meer nieuws

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!